To je to što me zanima!

Neli Kocsis je pozlilo u autu: 'Prolaznici su mi spasili život'

PREMORENA Glumica je iz Osijeka autom krenula prema Zagrebu, kad je za volanom pala u nesvijest. Stala je na cesti i počela dozivati pomoć kada su joj, kako kaže, uskočili dobri ljudi
Vidi originalni članak

Jednostavno sam kolabirala. Jako su mi pali šećer i tlak, otkrila nam je Nela Kocsis (47). Glumica je prošlog tjedna krenula automobilom iz rodnog Osijeka prema Zagreba, kad joj je iznenada, za volanom, kako doznajemo, pozlilo.

U BADIĆU Nela Kocsis hvali se zamamnim dekolteom: 'Srce mi trokira...'

- Odmah sam se odvezla natrag kući jer mi je postalo slabo. Počelo mi se jako vrtjeti i padala sam u nesvijest. Jedva sam se nekako uspjela dovesti do kuće - kaže Nela. Dodala je da se do tog trenutka osjećala dobro i da nije bilo nikakvih naznaka da će joj tako pozliti.

Kad se uspjela dovesti do kuće, nije mogla ni otvoriti vrata automobila. Uspjela ih je nekako odgurnuti nogom i pozvala je goste iz obližnjeg kafića u pomoć.

Bila je zelena u licu

- Stao sam s prijateljem na kavu u kafić koji nam je na putu prema kući. Bilo je oko 14 sati. Sjeli smo na terasu, kad je na cesti ispred nas, na semaforu, stao automobil u kojem je bila vozačica. U prvi mah nisam shvatio o kome se radi jer mi je pozornost privukla njezina gestikulacija. Gledala je u nas i pokazivala nešto rukama, prema nama, pa prema sebi. Djelovala je pomalo panično - prisjetio se svjedok i nastavio:

U 47. GODINI Nela Kocsis se osvježila u rijeci pa je pokazala zanosnu figuru

- Isprva nismo znali što bismo, samo smo gledali u nju. Onda je odjednom otvorila vrata svojeg auta, nekako s mukom, teško, nogom ih je morala gurati. Ruke su joj klonule uz tijelo, glava isto, u licu je bila zelena. Dotrčali smo do nje, ona je rekla da zovemo Hitnu i to smo odmah učinili. Nismo znali kako da joj drugačije pomognemo. Osječanin je dodao da su joj pokušali pomoći koliko su znali u takvoj situaciji.

Previše je pod stresom

- Malo smo je udarali po obrazu, govorili joj da ostane pri sebi, da duboko diše. Hitna je došla za nekoliko minuta te su je odvezli - rekao nam je Osječanin koji je Neli priskočio u pomoć. Kad su je pregledali, kaže Nela, sve je bilo u redu.

- Sve je bilo idealno. Nikad nisam bila sklona obolijevanju. Nikad dosad nisam bila u bolnici. Malo sam se čak i postidjela jer je sve bilo u redu sa mnom kad su me pregledali - rekla je Nela.

Uistinu, glumica godinama vodi zdrav život. Kako je ranije izjavljivala, ne vježba manijakalno i ne odriče se hrane, iako nema potrebu za šećerom i ugljikohidratima, no trudi se što više kretati i jesti zdravo. Razlog kolabiranja koji ju je dobrano isprepadao je, smatra, premorenost.

- Tog jutra vozila sam u Zagreb na probu. Prije toga sam bila u žiriju za filmski festival. Imala sam previše obaveza i sve se poklopilo. Tijelo mi je reklo da usporim. Nekad čovjek mora reći ne. To me najviše košta zdravlja. Stalno sam pod stresom. Malo više mjeseci je trajala ta hektika - zaključila je Nela.

Kad se pribrala, nazvala je Osječanina koji joj je priskočio u pomoć i zahvaljivala mu što joj je spasio život.

- Tek kasnije mi je prijatelj rekao da je to Nela Kocsis, glumica iz našeg kazališta. Važno je samo da je dobro - zaključio je Osječanin.

VIDI OVO! Tučnjave poznatih: 5 zvijezda koje su se pošorale u javnosti!

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Oscar_24 13.09.2018.

    Fali njoj...

  • lang 13.09.2018.

    da je nešto pojela, ne bi kolabirala

  • 13.09.2018.

    A voli Nela i zapalit ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare