To je to što me zanima!

Nema štednje: Izabel Kovačić za torbu 'iskeširala' 36.000 kn

Ti si definitivno najljepša od svih supruga nogometaša. Obožavam tvoje fotografije i tvoju kosu. Ženo, pa ti goriš, samo su neki od komentara ispod fotografije
Vidi originalni članak

Poduzetnica i supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića (24), Izabel (24) svoje pratitelje, kojih ima 421 tisuća, voli razveseliti modnim kombinacijama. Fotografije ne objavljuje svaki dan poput ostalih WAGsica, ali zato napravi pravu pomutnju nekoliko puta mjesečno.

Ovaj put, pratiteljima je za oko 'zapela' torbe luksuzne pariške etikete 'Chanel'. U manje od 24 sata, lijepa Izabel, 'skupila' je više od 40.000 lajkova.

- Ti si definitivno najljepša od svih supruga nogometaša. Obožavam tvoje fotografije i tvoju kosu. Ženo, pa ti goriš - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Podsjetimo, otkako njezin suprug igra za nogometni klub Chelsea, par živi u Engleskoj, a tamošnji mediji Izabel su odmah prozvali ‘Kraljicom Londona’. 

Gospođa Kovačić često na društvenim mrežama pokazuje da nije usamljena u Engleskoj. Tako je svojevremeno ugostila vjenčanu kumu Enu Cupać i djevojku nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja (22), Dinu Dragiju (21), a u posjet su joj stigle i dvije bliske prijateljice.

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Scarlett O" Hara 01.01.2019.

    Nemam nista protiv zene ali na ovim slikama ne lici na sebe. U zivo totalno druga prica.

  • bcelija 01.01.2019.

    Lako je s tuđim po drači mlatit'.

  • Ljenjuškanje 01.01.2019.

    Ima ona inačica stare: neće provinciski duh iz seljančice .... pa tako i te *svijetske* kokice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare