Obavijesti

Show

Komentari 23

Nema štednje: Izabel Kovačić za torbu 'iskeširala' 36.000 kn

Nema štednje: Izabel Kovačić za torbu 'iskeširala' 36.000 kn
7

Ti si definitivno najljepša od svih supruga nogometaša. Obožavam tvoje fotografije i tvoju kosu. Ženo, pa ti goriš, samo su neki od komentara ispod fotografije

VIDEO

Poduzetnica i supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića (24), Izabel (24) svoje pratitelje, kojih ima 421 tisuća, voli razveseliti modnim kombinacijama. Fotografije ne objavljuje svaki dan poput ostalih WAGsica, ali zato napravi pravu pomutnju nekoliko puta mjesečno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thistimeoftheyear ✨

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Ovaj put, pratiteljima je za oko 'zapela' torbe luksuzne pariške etikete 'Chanel'. U manje od 24 sata, lijepa Izabel, 'skupila' je više od 40.000 lajkova.

- Ti si definitivno najljepša od svih supruga nogometaša. Obožavam tvoje fotografije i tvoju kosu. Ženo, pa ti goriš - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Podsjetimo, otkako njezin suprug igra za nogometni klub Chelsea, par živi u Engleskoj, a tamošnji mediji Izabel su odmah prozvali ‘Kraljicom Londona’. 

Gospođa Kovačić često na društvenim mrežama pokazuje da nije usamljena u Engleskoj. Tako je svojevremeno ugostila vjenčanu kumu Enu Cupać i djevojku nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja (22), Dinu Dragiju (21), a u posjet su joj stigle i dvije bliske prijateljice.

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu