To je to što me zanima!

'Nemam dinar od YouTubea, a sad mi hoće uskratiti i preglede'

E pa boli me tuki. Prošao sam kroz gore stvari i sad ću nastaviti još jače. Kreće daily i četiri najjače pjesme ikad, napisao je Baka Prase nekoliko sati nakon što je na YouTubeu 'osvanuo' njegov novi video
Vidi originalni članak

Youtuber Bogdan Ilić (23), poznat pod nadimkom Baka Prase, nedavno je objavio kako se povlači te da više neće snimati nakon što se našao u središtu skandala zbog navodne seks afere s maloljetnicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, njegovo izbivanje nije dugo potrajalo pa je nastavio snimati videa, a sada se požalio da je na 'crnoj listi YouTubea'.

- U posljednje vrijeme sam na crnoj listi YouTubea jer sam primijetio da ljudima sve manje iskaču klipovi kao preporučeni. To se počelo događati dva ili tri klipa unatrag. Nemam dinar više od YouTubea, a sad mi hoće uskratiti i preglede - napisao je na Instagramu.

- E pa boli me tuki. Prošao sam kroz gore stvari i sad ću nastaviti još jače. Kreće daily i četiri najjače pjesme ikad. Institucija - dodao je.

NAKON SKANDALA Baka Prase pohvalio se novim autom: 'Sirotinjski, ali pošteno'

Ovo je objavio nekoliko sati nakon što je na YouTubeu 'osvanuo' njegov novi video koji je nazvao 'Počeo sam ubijati za pare, otkazali sponzori'.

U videu se vozi u svom Lamborghiniju te govori kako 'puca na hejtere', a zatim odlazi u streljanu gdje uči pucati.

Podsjetimo, Baka Prase je nakon navodne seks afere s maloljetnicom ostao bez unosnih ugovora s glavnim sponzorima, a YouTube mu je ograničio monetizaciju.

Youtuber je tvrdio da nije kriv te da su optužbe izmišljene. Kasnije se počastio i skupim poklonom. Na Instagramu se pohvalio kako je kupio automobil marke Lamborghini Urus. 

- Napokon sam ga kupio. Sirotinjski, ali pošteno - napisao je nedavno Bogdan.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ropepero 02.09.2020.

    uziva u zivotu,zelim svakom takvu slavu,pa neka klinci gledaju ,tko god ,dok lova ide ,njemu dobro:)

  • Lewa9 02.09.2020.

    kako hoces zovi me o meni pisu sve novine,ko vas jebe lomim ga.

  • Krušo Hagur 01.09.2020.

    I neka nemaš, ajde raditi kao konj za 3000 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare