Show

Komentari 109

Baka Prase pohvalio se novim autom: 'Sirotinjski, ali pošteno'

Baka Prase pohvalio se novim autom: 'Sirotinjski, ali pošteno'

Youtuber se nerijetko hvali zaradom koju ostvaruje putem društvenih mreža. Kako sam kaže, krenuo je od nule, a do sada si je već omogućio dva Porschea, Rolex sat i naposljetku Lamborghini Urus

Youtuber Bogdan Ilić (23), poznat pod nadimkom Baka Prase, nedavno je objavio kako se povlači te da više neće snimati nakon što se našao u središtu skandala zbog navodne seks afere s maloljetnicom. Tvrdi kako nije kriv te njegova odluka nije bila dugog vijeka. Vratio se na YouTube, a odmah se počastio i skupim poklonom.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka Prase odgovorio na 24 pitanja!

Na Instagramu se pohvalio kako je kupio automobil marke Lamborghini Urus. 

- Napokon sam ga kupio. Sirotinjski, ali pošteno - napisao je Bogdan.

Prije nešto više od pola godine na YouTubeu se pohvalio kako je kupio novi Porsche, iako jednog već posjeduje. Čini se kako mu je taj automobil dosadio pa je kupio novi. 

Baka Prase se nerijetko hvali zaradom koju ostvaruje putem društvenih mreža. Kako sam kaže, krenuo je od nule, a do sada si je već omogućio dva Porschea, Rolex sat i naposljetku Lamborghini Urus.

Iznajmio je i stan koji je ogroman i skupocjeno uređen. Uživa u vlastitom bazenu, jacuzziju, sauni... U dnevnom boravku ima golemi televizor, a svjetla se pale i gase na dodir.

 

Najčitaniji članci