To je to što me zanima!

Neno Belan: 'Nažalost, moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, putevi nam se razišli'

Pjevač je podijelio trenutke iz Slovenije i Londona te izazvao šaljive reakcije pratitelja
Vidi originalni članak

Pjevač Neno Belan (61) pohvalio se na društvenim mrežama kako je upoznao jednu nevjerojatnu ženu na nedavnom putovanju u Londonu, misleći na kip pjevačice Amy Winehouse.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevač je pozirao i s kipom starije žene koji je primio za ruku dok je bio na putovanju u Sloveniji. Nedavno je posjetio London te zagrlio kip preminule glazbene dive Amy Winehouse u minici i štiklama. 

- Nažalost, moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, naši putevi su se razišli, ali za vrijeme mog nedavnog boravka u Londonu upoznao sam jednu nevjerojatnu ženu i na moju veliku radost kliknuli smo obostrano. Mojoj sreći sad opet nema kraja - napisao je Belan na Facebooku.

Neno je nasmijao mnoge pratitelje koji su samo nizali šaljive komentare.

- 'Dok nema pjesme o njoj, nije prava. Čeka se ta pjesma', 'Hm ne znam, nekako mi se obje čine prilično krute i hladne. Ali vanjština često vara. Sretno!', 'Ovdje ste vrlo usklađeni. Ovo mora potrajati!', 'Mlađe je slađe!' - pisali su fanovi.

Podsjetimo, Belan je umjetnički producent glezbenog festivala 'Melodija Jadrana' koji će se održati u Splitu od 23. do 25. lipnja. 

'MELODIJE JADRANA' Mrduljaš na isto mjesto dovodi Rozgu, Grašu, Huljić i Cveka: Ovo će biti revija glazbe u Splitu

- Ideja je bila da okupimo najpopularnije izvođače u državi koji ce izvesti pjesme koji će obilježiti ovo ljeto - rekao je Belan te dodao kako ima nekoliko dueta s izvođačima, ali još neće otkriti s kojima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.04.2023.

    Sve prave su ljubavi tužne

Komentiraj...
Vidi sve komentare