To je to što me zanima!

Neobična metoda: Glumica zbog problema s dojenjem, listiće kupusa stavlja na bradavice...

Riječ je o bakterijskoj upali mliječnih žlijezda i okolnog tkiva dojke koja se najčešće javlja tijekom dojenja. Grudi su joj, kaže Faith, natečene, bolne i osjetljive, a spas je odlučila pronaći u alternativnoj medicini
Vidi originalni članak

Svestrana britanska umjetnica, pjevačica, glumica i modna ikona Paloma Faith (39) prije nekoliko dana rodila je djevojčicu, a nakon teške trudnoće dijagnosticirana joj je akutna upala dojki. 

Riječ je o bakterijskoj upali mliječnih žlijezda i okolnog tkiva dojke koja se najčešće javlja tijekom dojenja. Grudi su joj, kaže, natečene, bolne i osjetljive, a spas je odlučila pronaći u alternativnoj medicini. 

Glumica je izazvala lavinu komentara nakon što je podijelila svoju metodu na društvenim mrežama. Naime, bol pokušava ublažiti listićima kupusa koje stavlja na bradavicu. 

SAD SE KAJE Paloma Faith: Žalim jer sam se u mladosti premalo seksala

- Dnevnik nakon porođaja, treći dan i stiglo je moje mlijeko... No, dijagnosticirana mi je akutna upala. To znači da imam previše mlijeka, a dijete nije dovoljno veliko ili jako da bi moglo povući mlijeko. Bolno je... Dojke su mi tvrde kao kamen. Pokušavam s masažom tijekom hranjenja, no toliko boli, poput duboke masaže tkiva, i ne pomaže puno - napisala je Paloma u opisu fotografije na kojoj pokazuje svoje grudi i listiće kupusa pa dodala: 

- Jadna beba stvarno je iscrpljena zbog napornog posla koji treba obaviti da izvuče mlijeko iz svih mojih natečenih i začepljenih kanala. Rečeno mi je da bi se s vremenom trebalo smiriti. Nadajmo se da neću prije toga završiti na hitnoj! Ovo je novi level boli! Majčinstvo nije zezancija - dodala je umjetnica za kraj. 
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • eddie 25.02.2021.

    pa odavno se zna da kupus izvlači upalu

  • __shedow__ 25.02.2021.

    I ova je pisala MEVLUDINU!

  • bree77 25.02.2021.

    pa svatko zna za tu metodu.. ...tako su radili naši stari ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare