To je to što me zanima!

Neprepoznatljiva Kristina? 'Bila si lijepa, a sada si plastika...'

Na društvenim mrežama stekla je vojsku obožavatelja koje svakodnevno časti fotografijama na kojima pozira polugola. No posljednja fotka izazvala je lavinu komentara
Vidi originalni članak

Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, naglo je postala popularna nakon što su je zapazili kako uz zagrebačku cestu prodaje mandarine na štandu. Nakon mandarina prebacila se na jagode i ostalo sezonsko voće, a za sebe tvrdi i da je najbolji prodavač 2019. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama stekla je vojsku obožavatelja koje svakodnevno časti fotografijama na kojima pozira polugola. No posljednja fotka izazvala je lavinu komentara. 

Krenule su špekulacije o novim estetskim zahvatima kojima se Kristina podvrgnula, ali neki je i nisu odmah povezali s kirurzima i odlascima pod nož već su zaključili da se poslužila Photoshopom. 

UŽIVA U SPECIJALITETIMA Odmara od prodaje na štandu: Mandarina zavodi po Turskoj

- Nekada si bila predivna i prirodna, a sada si živa plastika. Ne ličiš na sebe - stoji u komentaru. Naravno, bilo je i onih koji su komentirali kako prodavačica sada izgleda puno bolje. 

Kristina se inače voli počastiti luksuznim krpicama, što se vidi i po brendovima koje nosi na svojim fotografijama. 

- I sve je to od mandarina? - upitao ju je jedan od njezinih pratitelja, no nije odgovorila. Osim skupocjene odjeće i obuće, Kristina voli trošiti i na sitne prepravke. Jednom je prilikom priznala kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala, a povećala je i grudi. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM:

Idi na 24sata

Komentari 133

  • JohnnyBravo 04.09.2020.

    Ono što te cure ne razumiju, i nikada neće shvatiti, da muškarce privlače simpatične cure, kakva je bila na početku njene priče, a silikoni i polugola guzica mogu privući samo napaljenog lika, koji je ostavi kad više nije napaljen... Simpatične i drage žene uvijek će biti privlačne svima, a silikonjare samo napaljenim likovima.

  • 16.08.2020.

    Poznati jal u hrvata izaso na povrsinu pustite curu na miru kakvi su to komentari od ljubomorka evo vam 🤘🤘🤘drugo ne zasluzujete.

  • kirbi78 15.08.2020.

    Bila je i ostala lijepa kao noćna mora

Komentiraj...
Vidi sve komentare