To je to što me zanima!

Neprepoznatljivi: Zvijezde koje su uspjele drastično smršavjeti

Neke zvijezde godinama su se borile s kilogramima, a kada su se uspjele 'istesati' postale su jedva prepoznatljive, a neke od njih su 'staru' težinu brzo i vratile
Vidi originalni članak

John Goodman

Glumac kojem je svjetsku slavu donijela uloga u sitcomu 'Roseanne' iznenadio je sve svojom novom figurom kada se 2015. pojavio na crvenom tepihu premijere filma Trumbo.

John Goodman kroz godine je 'skinuo' tridesetak kila. Iako je i ranije mršavio, ponovno bi se debljao, no u jednom je trenutku čvrsto odlučio promijeniti životne navike te zadržati liniju koju je istesao svakodnevnim posjetima teretani. Rekao je kako mu se ne da više biti pretio. 

Renee Zellweger

Glumica je za film o Bridget Jones 'natukla' oko dvadeset kilograma, a netom nakon toga drastično je smršavjela za ulogu u mjuziklu 'Chicago'. 

Renee je često u intervjuima isticala da se nikada nije posebno borila s kilogramima te je vrijeđa kada ju mediji nazivaju premršavom. Kada je smršavjela, mnogi su komentirali da joj se lice 'izobličilo' te da je neprepoznatljiva. 

- Nije mi jasna ta opsesija s izgledom slavnih osoba - komentirala je Renee. 

Jonah Hill 

Glumac se proslavio ulogom bucmastog srednjoškolca u komediji 'Superbad' 2007. godine. Od tada do danas, gubio je i dobivao na težini mnogo puta. Najdeblji je bio za vrijeme snimanja filma 'War Dogs', za kojeg se morao dodatno udebljati 25 kilograma.

No Jonah već godinu dana 'drži' liniju. 

- Postao sam zreliji i počeo sam se brinuti o svom zdravlju - rekao je Hill, nakon dodjele SAG nagrade 2016. godine. 

Janet Jackson 

Pjevačica je prije nekoliko godina priznala da se bori s kilogramima cijeloga života jer puno jede u trenucima stresa ili tuge. Sestra Michaela Jacksona često se podvrgava dijetama, a prije turneja obvezno se 'iskleše' u teretani gdje vježba s privatnim trenerom šest puta tjedno. 

Janet je u 51. godini rodila prvo dijete koje je dobila s katarskim milijarderom Wissamom Al Manom, s kojim se rastala tri mjeseca nakon poroda. 

Zach Galifianakis

Zach je ostao poznat kao 'debeljko' iz 'Mamurluka', no glumac je tijekom godina ostvario niz uloga na velikom i malom ekranu.

Težina mu je također često varirala, no zaključio je da mu je dosta tako čestih promjena. Svojim je pojavljivanjem na premijeri 'Lego Batmana' iznenadio mnoge, osvanuvši u svojem najmršavijem izdanju. 

Ethan Suplee

Glumac koji je kasnih devedesetih glumio u filmu 'Remember the Titans' te seriji 'Boy Meets World' oduvijek je bio poznat po krupnoj figuri.

U seriji 'My Name is Earl' iz 2005. također smo ga gledali kao 'debeljucu', no 2010. je osvanuo mršaviji no ikad. 

No iako se posvetio zdravijem načinu života i vježbanju, Ethan se opet 'povećao', snimajući TV seriju 'The Chance'. 

Peter Jackson

Redatelj koji je uspio vjerno dočarati svijet J.R.R. Tolkiena za veliko platno često se debljao i mršavio.

Jackson je često govorio da se ne posvećuje svom izgledu, no smršavio je kada je, kaže, samo hamburgere zamijenio žitaricama. Iako je puno puta poželio 'zauvijek' smršavjeti, Jacksonu se kile uvijek vrate zbog manjka sna i kaotičnog rasporeda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • no sleep 10.05.2017.

    neki su bili slađi deblji

  • Berger117 10.05.2017.

    toliko neprepoznatljivi i poznati da jedino Janet Jackson prepoznajem..;D

  • PioX 10.05.2017.

    ima nade i za mene.....ima nade i za mene samo prvo moram napraviti rupu na žlici :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare