To je to što me zanima!

Nera Stipičević u Zagreb donosi večer francuske šansone

Kvintet Travershe izvodit će u Klubu Kazališta Komedija (Kontesa) najpoznatije pjesme najvećih francuskih šansonijera poput Edith Piaf, Charlesa Aznavoure, Barbare Pravi i Isabelle Geffroy poznatije kao Zaz
Vidi originalni članak

Pronašla je put kojim će ići, a to je najbitnije, komentiralo se prošle godine kada je Nera Stipičević (40) napravila zaokret u karijeri. Nera je poznata po sudjelovanju u glazbenom natjecanju 'Story Supernova', a natjecala se i pobijedila u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

Vratila se na scenu u siječnju 2022. s umjetničkim imenom FreeDA Nera Immortelle, a predstavila se artističkim intervjuom u formi 'storytellinga' ili pričanja priče. 

Po prvi puta u Zagrebu gostuje poetično-pripovjedački koncertni program Francuske šansone "Voilà! - à la Travershe" predvođen glumicom Nerom Stipičević. U četvrtak, 9.2., kvintet TRAVERSHE izvodit će najpoznatije pjesme najvećih francuskih šansonijera (E. Piaf, C. Aznavoura, Zaz, B. Pravi i sl.) u Klubu Kazališta Komedija/Kontesa.

Francuska glazbena priča i jedinstveni koncertni program francuske šansone se po prvi puta izvodi u Zagrebu. Nera i kvintet TRAVERSHE na autentično intiman, emotivan, teatralan i pripovjedački način podsjeća na moć glazbe i njezino ljekovito i katarzično djelovanje.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare