To je to što me zanima!

Nesreća do nesreće za zvijezdu 'Frasiera': Ostao je bez cijele obitelji, a sada mu izboli kćer

Kelsey Grammer (65) svijet je osvojio ulogom psihijatra Frasiera Cranea u serijama 'Kafić Uzdravlje'' te 'Fraiser'. Iako je uvijek nasmijavao gledatelje, obilježile su ga mnoge tragedije
Vidi originalni članak

Kći glumca Kelseya Grammera (65), glumicu Spencer (36), izboli su u petak u jednom restoranu u East Villageu, piše The New York Post. Ona i njezin prijatelj Jan Phillip Mueller sukobili su se s pijanim muškarcem koji je okrenuo nož prema njima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve je započelo oko 23:30 sati kada je vidno alkoholizirani muškarac došao u restoran i htio zauzeti mjesto, ali ga je osoblje odbilo jer je restoran bio pred zatvaranjem. Počeo se svađati sa zaposlenicima i nekoliko gostiju, uključujući Spencer i Jana Phillipa, koji su pokušali pomoći. 

- Svi su iskočili sa svojih mjesta. Bilo je možda petnaestak ljudi. Svi su ih nastojali razdvojiti. Izgledalo je kao velika svađa - rekao je izvor za strane medije.  

U cijelom tom kaosu, muškarac je izbo Spencer po desnoj nadlaktici, a Muellera po leđima. Oboje su odveli u bolnicu zbog ozljeda, javili su iz policije za strane medije. Kada je policija stigla u restoran, muškarac je pobjegao. Prema riječima svjedoka, bio je ćelav i imao je odjevenu bijelu majicu. 

- Definitivno je bio previše pijan. Naudio je ljudima koji nemaju nikakve veze s njim. Vratio sam se iz drugog grada jer sam bio u karanteni, a onda me dočeka tako nešto - ispričao je jedan od svjedoka. 

A JA VAS NASMIJAVAM Sestru su mi silovali i ubili, oca upucali, a braća su se utopila

Spencer Grammer inače je najpoznatija kao glumica u animiranom filmu 'Rocky i Morty', u kojem je posudila glas. Ovo nije prvi puta da se ovakve stvari događaju u obitelji Grammer. Njih prati nesreća do nesreće.

Njezin otac Kelsey, zvijezda komedije 'Frasier' sa svojom je suprugom Kayte Walsh (39) u kolovozu 2010. objavio da čekaju dijete, i to samo mjesec dana nakon što je Grammerova treća supruga zatražila rastavu. No, Kayte je naposljetku pobacila, a njegova bivša supruga Camilla nije skrivala da je 13-godišnji brak iznenada odlučio okončati Kelsey i da se osjeća poniženo što ju je odmah zamijenio drugom. Prije 28 godina pobacila je i Grammerova druga supruga, striptizeta Leigh-Anne Csuhany, i to zato što se htjela ubiti kad joj je rekao da se želi rastati. Ona ga je netom prije rastave pokušala upucati.

Sredinom devedesetih Kelsey se liječio od ovisnosti o drogama, no prije toga bio je 30 dana u zatvoru jer je vozio pijan i nadrogiran.Grammerovi roditelji su se rastali, a oca, kojeg je rijetko viđao, ubili su pred obiteljskom kućom. Frank Grammer bio je vlasnik restorana 'Greer's Place'. U travnju 1968. godine, muškarac imena Arthur B. Niles zapalio je Frankov auto ispred kuće u kojoj je Frank živio sa svojom novom obitelji, suprugom Elizabeth i njihovo četvero djece, Betty, Johnom, Billyjem i Stephenom. Kada je Frank izašao iz kuće da vidi što se događa, Niles mu je prišao i dva puta ga upucao.

PIJANI FRASIER Kelsey Grammer: 'Napijem se svaki dan, ali nisam ovisnik...'

Sedam godina nakon toga, kada je Kelsey imao 20 godina, njegovu mlađu sestru, 18-godišnju Karen, silovala su četiri muškarca, a ubio ju je Freddie Lee Glenn koji je sudjelovao u nizu ubojstva u srpnju 1975. godine. Prije no što je umrla, Karen je pokušala pozvoniti na vrata obližnje kuće no nije uspjela, a tamo ju je policija i pronašla. Kelsey, koji je tada pohađao prestižnu školu Julliard u New Yorku, idućeg tjedna se vratio u Kolorado i identificirao tijelo svoje mlađe sestre te nesretnu vijest javio njihovoj majci. Odmah je odustao od fakulteta te je idućih nekoliko dana spavao u parku gdje je, priznao je kasnije, razmišljao o samoubojstvu.

Kao da sve to nije bilo dovoljno, prvog lipnja 1980., Kelseyjeva polubraća Stephen i Billy umrli su u bizarnom incidentu. Billyja je napao morski pas, a Stephen ga je pokušavao spasiti, pri čemu je poginuo. Billyjevo tijelo nikada nije pronađeno, a Stephena su mrtvog našli na obali. Osim toga, Kelseyev dobar prijatelj i producent serije 'Fraiser', David Angell umro je 11. rujna 2001. jer se nalazio u zrakoplovu koji se prvi zaletio u Svjetski trgovački centar. S Davidom u avionu bila je i njegova supruga Lynn

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • XM12 25.07.2020.

    Jedan problem nikada ne dolazi sam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare