Obavijesti

Show

Komentari 1

Nesreća do nesreće za zvijezdu 'Frasiera': Ostao je bez cijele obitelji, a sada mu izboli kćer

Nesreća do nesreće za zvijezdu 'Frasiera': Ostao je bez cijele obitelji, a sada mu izboli kćer
6

Kelsey Grammer (65) svijet je osvojio ulogom psihijatra Frasiera Cranea u serijama 'Kafić Uzdravlje'' te 'Fraiser'. Iako je uvijek nasmijavao gledatelje, obilježile su ga mnoge tragedije

VIDEO

Kći glumca Kelseya Grammera (65), glumicu Spencer (36), izboli su u petak u jednom restoranu u East Villageu, piše The New York Post. Ona i njezin prijatelj Jan Phillip Mueller sukobili su se s pijanim muškarcem koji je okrenuo nož prema njima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve je započelo oko 23:30 sati kada je vidno alkoholizirani muškarac došao u restoran i htio zauzeti mjesto, ali ga je osoblje odbilo jer je restoran bio pred zatvaranjem. Počeo se svađati sa zaposlenicima i nekoliko gostiju, uključujući Spencer i Jana Phillipa, koji su pokušali pomoći. 

- Svi su iskočili sa svojih mjesta. Bilo je možda petnaestak ljudi. Svi su ih nastojali razdvojiti. Izgledalo je kao velika svađa - rekao je izvor za strane medije.  

Ready or Not screening - Los Angeles

U cijelom tom kaosu, muškarac je izbo Spencer po desnoj nadlaktici, a Muellera po leđima. Oboje su odveli u bolnicu zbog ozljeda, javili su iz policije za strane medije. Kada je policija stigla u restoran, muškarac je pobjegao. Prema riječima svjedoka, bio je ćelav i imao je odjevenu bijelu majicu. 

- Definitivno je bio previše pijan. Naudio je ljudima koji nemaju nikakve veze s njim. Vratio sam se iz drugog grada jer sam bio u karanteni, a onda me dočeka tako nešto - ispričao je jedan od svjedoka. 

Sestru su mi silovali i ubili, oca upucali, a braća su se utopila
Sestru su mi silovali i ubili, oca upucali, a braća su se utopila

Spencer Grammer inače je najpoznatija kao glumica u animiranom filmu 'Rocky i Morty', u kojem je posudila glas. Ovo nije prvi puta da se ovakve stvari događaju u obitelji Grammer. Njih prati nesreća do nesreće.

Njezin otac Kelsey, zvijezda komedije 'Frasier' sa svojom je suprugom Kayte Walsh (39) u kolovozu 2010. objavio da čekaju dijete, i to samo mjesec dana nakon što je Grammerova treća supruga zatražila rastavu. No, Kayte je naposljetku pobacila, a njegova bivša supruga Camilla nije skrivala da je 13-godišnji brak iznenada odlučio okončati Kelsey i da se osjeća poniženo što ju je odmah zamijenio drugom. Prije 28 godina pobacila je i Grammerova druga supruga, striptizeta Leigh-Anne Csuhany, i to zato što se htjela ubiti kad joj je rekao da se želi rastati. Ona ga je netom prije rastave pokušala upucati.

2012 RomaFictionFest -

Sredinom devedesetih Kelsey se liječio od ovisnosti o drogama, no prije toga bio je 30 dana u zatvoru jer je vozio pijan i nadrogiran.Grammerovi roditelji su se rastali, a oca, kojeg je rijetko viđao, ubili su pred obiteljskom kućom. Frank Grammer bio je vlasnik restorana 'Greer's Place'. U travnju 1968. godine, muškarac imena Arthur B. Niles zapalio je Frankov auto ispred kuće u kojoj je Frank živio sa svojom novom obitelji, suprugom Elizabeth i njihovo četvero djece, Betty, Johnom, Billyjem i Stephenom. Kada je Frank izašao iz kuće da vidi što se događa, Niles mu je prišao i dva puta ga upucao.

Kelsey Grammer: 'Napijem se svaki dan, ali nisam ovisnik...'
Kelsey Grammer: 'Napijem se svaki dan, ali nisam ovisnik...'

Sedam godina nakon toga, kada je Kelsey imao 20 godina, njegovu mlađu sestru, 18-godišnju Karen, silovala su četiri muškarca, a ubio ju je Freddie Lee Glenn koji je sudjelovao u nizu ubojstva u srpnju 1975. godine. Prije no što je umrla, Karen je pokušala pozvoniti na vrata obližnje kuće no nije uspjela, a tamo ju je policija i pronašla. Kelsey, koji je tada pohađao prestižnu školu Julliard u New Yorku, idućeg tjedna se vratio u Kolorado i identificirao tijelo svoje mlađe sestre te nesretnu vijest javio njihovoj majci. Odmah je odustao od fakulteta te je idućih nekoliko dana spavao u parku gdje je, priznao je kasnije, razmišljao o samoubojstvu.

Olivier Awards 2019 - London

Kao da sve to nije bilo dovoljno, prvog lipnja 1980., Kelseyjeva polubraća Stephen i Billy umrli su u bizarnom incidentu. Billyja je napao morski pas, a Stephen ga je pokušavao spasiti, pri čemu je poginuo. Billyjevo tijelo nikada nije pronađeno, a Stephena su mrtvog našli na obali. Osim toga, Kelseyev dobar prijatelj i producent serije 'Fraiser', David Angell umro je 11. rujna 2001. jer se nalazio u zrakoplovu koji se prvi zaletio u Svjetski trgovački centar. S Davidom u avionu bila je i njegova supruga Lynn

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama