To je to što me zanima!

Kuharske muke: Dino i Gretić nisu uspjeli sačuvati brakove

U prosincu 2014. godine sve je šokirala vijest o rastavi bivšeg člana MasterChefa, Tomislava Gretića, a i Dino Galvagno u privatnom je životu napravio zaokret
Vidi originalni članak

Chef kuhinje rovinjskog hotela Monte Mulini u Hrvatskoj je postao poznat nakon što je bio jedan od članova žirija u prvoj sezoni MasterChefa. 

No u sljedećoj sezoni Tomislav Gretić (41) nije se pojavio jer mu se, kako je rekao, nije sviđalo što se u showu kuhalo smrznutom hranom, a ne svježom koju on preferira. 

Radio je po brojnim hrvatskim i svjetskim hotelima kao što su Sheraton Warshaw, Sheraton Deire Dubai, Dolder Grand u Zurichu te u egipatskom hotelu Stella Di Mare. Kuhao je za brojne zvijezde, poput Billa Clintona, članove Rolling Stonesa, U2, za Stinga i brojne druge. 

Poslije devet godina braka, Gretić je potvrdio novu vezu

U počecima pojavljivanja na televiziji često je govorio o svojoj supruzi Priski Thuring (41) koju je upoznao prije 14 godina u kuhinji ciriškog Dolder Grand Hotela. Vrijeme su uglavnom provodili odvojeno jer Priska radi u restoranu L u hotelu Lone. Dok je još u kolovozu 2013. godine s veseljem govorio o njihovoj ljubavnoj priči, u prosincu 2014. sve je šokirala vijest o njihovoj rastavi. Gretić je tada rekao da su se on i Priska privremeno razdvojili. 

Da u njihovom braku nešto ne štima. bilo je jasno nakon što je Priska u studenom uzela dva mjeseca godišnjeg odmora i otišla izvan Hrvatske bez supruga. Već u siječnju ove godine Gretić je snimljen s 27-godišnjom Sanjom Aleksić koja živi u Beogradu. Kuhar je za časopis Story i potvrdio novu vezu. 

Jedan od najpoznatijih hrvatskih kuhara 2012. je počeo raditi na kulinarskim emisijama na RTL televiziji. 

Galvagnu je brak bio u krizi pa se zaljubio u Katju Usenik

Na Gretićevo mjesto u žiriju, došao je Dino Galvagno (39), vlasnik nekadašnjeg zagrebačkog restorana Prasac koji će natjecatelje ocjenjivati i u trećoj sezoni. 

Dino se rodio u Münchenu, ali se kao dječak doselio u majčin rodni grad Viroviticu. Otac mu je Sicilijanac. Nakon srednje škole odlazi u Njemačku na usavršavanje, radio je i u Italiji, a nakon toga vratio se raditi u Hrvatsku. Nije se dugo zadržavao na jednom mjestu. Vlastiti restoran otvorio je jer, kako je jednom prilikom rekao, u restoranima u kojima je radio nije mogao izraziti kreativnost do kraja. 

No osim što je publici postao zanimljiv zbog svog sudjelovanja u showu, i njega je u privatnom životu, zadesila ista priča kao i Gretića. Naime, prošle godine u ožujku za Story je priznao da se zaljubio u mlađahnu Katju Usenik koja je u njegov restoran došla tražiti posao. Tada je ispričao kako mu se svidjela dok ju je gledao kako čisti i briše prašinu, a za svoj brak je rekao da je već dugo bio u krizi. O kraju njihove veze pisalo se u prosincu prošle godine, no ni Katja i Dino to nisu htjeli komentirati. 

Trzavice su započele zbog razdvojenosti

Njihove prve trzavice navodno su započele već na ljeto kad je Dino radio u Splitu, a Katja je za to vrijeme boravila u Zagrebu. Razdvojenost je učinila svoje. 

Poznati kuhar iz braka s dugogodišnjom suprugom Snježanom ima kćeri Chiaru (8) i Noemi (14). 

Dino će biti šef kuhinje i u trećoj sezoni MasterChefa. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • KersekM 16.12.2017.

    Prasac, smjesno ime ili ne, je po dobroj hrani bio 3ci restoran u Hr a od 2009 do 20013 je u komadu bio rezerviram... po 3mj unaprijed ste morali rezervirati stol a za Valentinovo su ses stolovi rezervirali u Rujnu.. Bio Dino debil ili ne kuhar je odlican.. radio sam u Prascu a radio sam i s puno kuhara koji su radili s njim.. Svi ce resci isto, a to je da je odlican kuhar i vrhunski debil.. Mozete ga mrziti koliko hocete, mnogi ga mrze, ali znanje i kuharsko umjece mu ne treba osporavati.. A i govori 3 ili 4 jezika. A zena ga nije ostavila nego je on ostavio nju i 2 kceri zbog skoro 20g mladje cure.. A redtoran mu nije propao, barem ne Prasac, nego je on otisao

  • mazaluna 19.03.2015.

    pa to je kaj su se kuharčići osjetili kao zvijezde i postali bahati ,prođe slava prođu sponzoruše i eto.

  • kung fu panda 19.03.2015.

    eto postali zvijezde i odmah se pokvarili

Komentiraj...
Vidi sve komentare