Obavijesti

Show

Komentari 93

Kuharske muke: Dino i Gretić nisu uspjeli sačuvati brakove

U prosincu 2014. godine sve je šokirala vijest o rastavi bivšeg člana MasterChefa, Tomislava Gretića, a i Dino Galvagno u privatnom je životu napravio zaokret

VIDEO

Chef kuhinje rovinjskog hotela Monte Mulini u Hrvatskoj je postao poznat nakon što je bio jedan od članova žirija u prvoj sezoni MasterChefa. 

No u sljedećoj sezoni Tomislav Gretić (41) nije se pojavio jer mu se, kako je rekao, nije sviđalo što se u showu kuhalo smrznutom hranom, a ne svježom koju on preferira. 

Radio je po brojnim hrvatskim i svjetskim hotelima kao što su Sheraton Warshaw, Sheraton Deire Dubai, Dolder Grand u Zurichu te u egipatskom hotelu Stella Di Mare. Kuhao je za brojne zvijezde, poput Billa Clintona, članove Rolling Stonesa, U2, za Stinga i brojne druge. 

Poslije devet godina braka, Gretić je potvrdio novu vezu

U počecima pojavljivanja na televiziji često je govorio o svojoj supruzi Priski Thuring (41) koju je upoznao prije 14 godina u kuhinji ciriškog Dolder Grand Hotela. Vrijeme su uglavnom provodili odvojeno jer Priska radi u restoranu L u hotelu Lone. Dok je još u kolovozu 2013. godine s veseljem govorio o njihovoj ljubavnoj priči, u prosincu 2014. sve je šokirala vijest o njihovoj rastavi. Gretić je tada rekao da su se on i Priska privremeno razdvojili. 

Da u njihovom braku nešto ne štima. bilo je jasno nakon što je Priska u studenom uzela dva mjeseca godišnjeg odmora i otišla izvan Hrvatske bez supruga. Već u siječnju ove godine Gretić je snimljen s 27-godišnjom Sanjom Aleksić koja živi u Beogradu. Kuhar je za časopis Story i potvrdio novu vezu. 

Jedan od najpoznatijih hrvatskih kuhara 2012. je počeo raditi na kulinarskim emisijama na RTL televiziji. 

Galvagnu je brak bio u krizi pa se zaljubio u Katju Usenik

Na Gretićevo mjesto u žiriju, došao je Dino Galvagno (39), vlasnik nekadašnjeg zagrebačkog restorana Prasac koji će natjecatelje ocjenjivati i u trećoj sezoni. 

Dino se rodio u Münchenu, ali se kao dječak doselio u majčin rodni grad Viroviticu. Otac mu je Sicilijanac. Nakon srednje škole odlazi u Njemačku na usavršavanje, radio je i u Italiji, a nakon toga vratio se raditi u Hrvatsku. Nije se dugo zadržavao na jednom mjestu. Vlastiti restoran otvorio je jer, kako je jednom prilikom rekao, u restoranima u kojima je radio nije mogao izraziti kreativnost do kraja. 

No osim što je publici postao zanimljiv zbog svog sudjelovanja u showu, i njega je u privatnom životu, zadesila ista priča kao i Gretića. Naime, prošle godine u ožujku za Story je priznao da se zaljubio u mlađahnu Katju Usenik koja je u njegov restoran došla tražiti posao. Tada je ispričao kako mu se svidjela dok ju je gledao kako čisti i briše prašinu, a za svoj brak je rekao da je već dugo bio u krizi. O kraju njihove veze pisalo se u prosincu prošle godine, no ni Katja i Dino to nisu htjeli komentirati. 

Trzavice su započele zbog razdvojenosti

Njihove prve trzavice navodno su započele već na ljeto kad je Dino radio u Splitu, a Katja je za to vrijeme boravila u Zagrebu. Razdvojenost je učinila svoje. 

Poznati kuhar iz braka s dugogodišnjom suprugom Snježanom ima kćeri Chiaru (8) i Noemi (14). 

Dino će biti šef kuhinje i u trećoj sezoni MasterChefa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško