To je to što me zanima!

Netflix u problemima: Nitko ne želi igrati ulogu kontroverznog princa Andrewa u seriji 'Kruna'

Vojvoda od Yorka smatra se 'toliko otrovnim' da ga niti jedan glumac ne želi glumiti u novoj sezoni jedne od najpopularnijih Netflixovih serija. Čak su dali i oglas za ulogu, ali se nitko nije javio...
Vidi originalni članak

Prema novim izvještajima, princ Andrew ne uzrokuje probleme samo u kraljevskoj obitelji, već i u seriji koja se snima prema njihovom životu 'Kruna' (The Crown).

Urednik Daily Mirror Royal Russell Myers objasnio je problem:

- 'Kruna' ima malo problema s princom Andrewom. To je jedna od trenutno najpopularnijih serija na svijetu, ali redatelji nikako ne mogu pronaći glumca koji će ga glumiti u novim sezonama - rekao je. 

'KRUNA' PODIŽE PRAŠINU Britanski ministar moli Netflix da hit seriju označe kao fikciju

- Glumac iz 4. sezone, Tom Byrne, odlazi, a oni ne mogu naći zamjenu. Izgleda da je uloga toliko odbojna da ni glumci bez trenutnih angažmana ju ne žele ni dotaknuti - objasnio je.

Petu i šestu sezonu serije preuzima nova postava koja će odigrati stariju verziju članova kraljevske obitelji.

Imelda Staunton glumit će kraljicu, a Jonathan Pryce će se naći u ulozi njezinog muža princa Philipa.

Uz to će Elizabeth Debicki preuzeti ulogu princeze Diane, a Dominic West trebao bi glumiti princa Charlesa.

Zbog svega toga, prema australskim medijima, Left Bank Pictures, producentska kuća koja stoji iza Krune, ima velikih problema s pronalaskom glumca koji će odglumiti osramoćenog princa Edwarda. 

LJUBAVNICE OTKRILE DETALJE: 'Princ Andrew je ovisan o seksu, uzbuđuju ga crvenokose cure'

Toliko da su na web stranici Spotlight morali objaviti oglas u potrazi za glumcem u 30-ima i 40-ima inzistirajući na tome da je to 'vrlo dobra uloga' i da bi bilo savršeno za nekoga tko je sposoban 'ukrasti scenu'. 

Da podsjetimo, U ranu jesen prošle godine počele su se pojavljivati informacije o povezanosti Jeffreyja Epsteina, i njegovog pedofilskog lanca, s princem Andrewom koji je odstupio od kraljevskih dužnosti par mjeseci poslije toga zbog skandala vezanog uz tad već pokojnog prijatelja Epsteina, inače seksualnog predatora. 

Virginia Roberts, jedna od žrtvi, ispričala je kako je član kraljevske obitelj imao lutku nalik njemu u prirodnoj veličini, te da su ga seksualno uzbuđivala stopala. Virginia je imala 17 godina kada je postala dio seksualne trgovine ljudima, a progovorila je o detaljima zbivanja u stanu u New Yorku koji je dobio naziv 'kuća horora'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 29.04.2021.

    Nek potraže kandidate među hadezeovcima.Princ Andrew im nije ni do koljena.

  • Xi Jingping 29.04.2021.

    Lol... kaj nitko iz hollywood ne zeli "glumiti" pedofila???

  • faithless 29.04.2021.

    po epstienovim flight logs ima dosta kandidata

Komentiraj...
Vidi sve komentare