To je to što me zanima!

Netflixov glumac o štrajku u Hollywoodu: 'Jedva prehranim obitelj, vozim Mazdu iz 2010.'

Ne govorim o velikim filmskim licima i zvijezdama, govorim o manjim glumcima koji igraju sporedne uloge i uglavnom rade dodatne poslove da bi se uzdržavali, rekao je Luke Cook
Vidi originalni članak

Glumac Luke Cook (36) poznat je po ulogama u Netflixovoj seriji 'The Chilling Adventures of Sabrina', seriji 'Dollface' koja se emitira na platformi Hulu, a utjelovio je i sporedne likove u još nekoliko filmova i serija. Ipak, otkrio je da zarađuje jedva dovoljno da bi prehranio svoju obitelj, piše Page Six

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vozim Mazdu iz 2010. Prije toga sam vozio Ford Taurus iz 2006. Većina glumaca ne zarađuje puno, zapravo ne zarađuju dovoljno da prežive pa se oslanjaju na poslove 'sa strane' - ispričao je glumac u TikTok videu u kojem je objasnio što za njega znači štrajk u Hollywoodu. 

Naravno, naglasio je da ne govori o vodećim licima, već o glumcima koji igraju sporedne uloge i plaćeni su po epizodi. Otkrio je koliko je zaradio u seriji Dollface, u kojoj je glumio u četiri epizode. 

@thelukecook Replying to @Drew #sagstrike #sagaftra ♬ original sound - Luke Cook

- Plaćali su me 7.500 dolara, i to bez poreza, po epizodi. Od toga deset posto ide menadžeru, deset agentu i pet odvjetniku - otkrio je i dodao da su njegovo lice stavili na veliki plakat na jednoj od glavnih ulica u Los Angelesu, a za to nije dobio niti cent. 

- Govorim o glumcima poput mene koji se oslanjaju na sporedne uloge kako bi opstali jer volimo raditi taj posao i spremni smo žrtvovati se - ispričao je. 

ŠTRAJK U HOLLYWOODU 'Dadilja' Fran Drescher držala je emotivan govor na prosvjedu: 'Direktori im zarađuju milijune'

Jedan od komentara na TikToku prozvao je Lukea istaknuvši činjenicu da je glumčev navodni net worth pet milijuna dolara, a on je odgovorio: 'Da je tako, sigurno se ne bih ustajao svako ujutro i držao satove fitnessa'. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Čeljo Brtika 19.07.2023.

    Naravno da ti ne zarađuješ milijune, pa nisam nikad čuo za tebe.

  • Sinot oca 19.07.2023.

    Ja vozim čist novi pežot karavan iz 2013 280 000km kaj fali?!?

  • CRoCRy 19.07.2023.

    Oš se minjat za passata iz 2000'

Komentiraj...
Vidi sve komentare