To je to što me zanima!

Neutješni Ivan Dečak o velikom Massimu: 'Bio mi je prijatelj, još jedno druženje nismo dočekali'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dečak je napisao nekoliko Massimovih pjesama među njima je i 'Mali krug velikih ljudi', a napisao je i glazbeno dovršio Massimovu posljednju pjesmu 'Zamisli'
Vidi originalni članak

Šokirala me i zaustavila u vremenu činjenica da sam izgubio prijatelja, dobrog čovjeka u nekim segmentima života i životnog savjetnika, rekao nam je Ivan Dečak iz grupe Vatra o Massimu Saviću koji je preminuo jučer nakon kratke bolesti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim glazbenih kolega bili su i prijatelji.

- Max mi je po godinama mogao biti otac, a imao sam tu čast da postanemo prijatelji - rekao nam je shrvani Ivan Dečak.

Kako kaže, za njegovu borbu s karcinomom pluća je bio upoznat.

- Znao sam kroz što je prolazi s tom bolesti, no nismo htjeli širiti dalje od malog kruga ljudi - priča Dečak, koji je dok se Massimo bori s bolesti napisao pjesmu 'Mali krug velikih ljudi' pa dodaje:

- Trebao sam navratiti do njega, no odlučili smo zbog kemoterapije da pričekamo, jer mu je bio pao imunitet. Nažalost, nisam dočekao još jednu druženje.

Posljednji put se s Massimom čuo dva dana prije njegove smrti.

-  To je bio dug telefonski razgovor u kojem je sažeto naše prijateljstvo. Prisjetilo smo se tuluma, druženja, savjeta. Pričali smo o sportu, modi glazbi... Kratko je pričao i sa mojoj suprugom. U tih sat vremena kao da se saželo cijelo naše prijateljstvo - rekao je Dečak.

Dečak je napisao Massimovu posljednju pjesmu 'Zamisli'.

- Taj tekst sad zvuči kao proročanstvo. To je pjesma koja opisuje životno putovanje kroz opis stabla. Kad ju je Max čuo rekao je da će je samo on pjevati, a on je jedini i imao takvo životno iskustvo. Bio mi je prijatelj kojem nisam mogao pjesmu raditi ciljano - rekao nam je za kraj Dečak.

POSLJEDNJE ZBOGOM Poznat je datum komemoracije Massima Savića: Evo kad će biti

Ivan i njegov bend Vatra odgodili su sutrašnji koncert u jednom klubu u Opatiji, a sve zbog Massimove smrti. Novi datum biti će objavljen naknadno, ističu organizatori.

Prisjetimo se, brojni glazbenici opraštaju se od legendarnog glazbenika. Među njima su Vanna, Nina Badrić, Jura Stublić, a Sergej Ćetković je sinoćnji koncert u Đakovu započeo s Massimovom pjesmom 'Stranac u noći'.

Od glazbenika se opraštaju i obožavatelji ispred Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Nekoliko svijeća gori za glazbenika, a od kamenčića obožavatelji su napravili srce i slovo M.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 24.12.2022.

    U prolazu smo svi Svakom se vrijeme isto troši Svakom je dan bogom dan Netko će ljubit, a netko ostat sam....😢

  • dnelst 24.12.2022.

    Place li vlatka pokos? Pitam za prijatelja🤣🤣🤣🤣

  • Miomir01 24.12.2022.

    Bocka ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare