To je to što me zanima!

Neviđene scene: J.Lo je mrdala guzom i izvijala se oko šipke...

Ono što je s kolegicom izvela na poluvremenu bio je spektakl koji je zasjenio i samu utakmicu. Sve je prštalo od energije i performansa, na čemu bi im pozavidjele i upola mlađe kolegice
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Jennifer Lopez (50) inače je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiteljima dijeli razne detalje iz privatnog života, a otkako traje pandemija korona virusa, još učestalije pali aplikaciju Instagram. Tako se u nedjelju prisjetila kako je prošlo tri mjeseca otkako je zapjevala i mrdala guzom na Superbowlu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Toliko toga se dogodilo otada, ali htjela sam s vama podijeliti kako je to izgledalo na našoj prvoj probi s plesačima i Shakirom - napisala je. Pjevačica se savijala i vrtjela oko šipke. Cijelo vrijeme nije ispuštala mikrofon iz ruku i zapravo je pjevala kako bi se što bolje pripremila za nastup i točno znala koliko će joj naporno u istom trenutku biti izvoditi plesne pokrete i pjevati.

Radila je 'zvijezdu', mrdala stražnjicom, a to je učila i latino divu Shakiru (42). Djevojke su se mjesecima pripremale za nastup u poluvremenu finala najvećeg američkog sportskog događaja u Miamiju. J.Lo je uoči nastupa podijelila nekoliko detalja s probe, na kojima se vidjela njena zavidna forma, ali sad je baš pokazala kako su tekle pripreme. 

Ono što je s kolegicom izvela na poluvremenu bio je spektakl koji je zasjenio i samu utakmicu. Sve je prštalo od energije i performansa, na čemu bi im pozavidjele i upola mlađe kolegice. Dvije Latino dive izvodile su svoje najveće hitove, a Lopez je na pozornicu dovela i svoju kćer te tako dobila ovacije publike. 

POGLEDAJTE VIDEO O DEANU KOTIGI: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bizumbazum 04.05.2020.

    Gotova je, to su joj zadnji trzaji...

  • Majstor_Mrkonja 04.05.2020.

    Žena je zgodna, radi svoj posao na top levelu. Ali što je tu neviđeno? Svaki njen nastup je HOT as hell i zašt onda dramite s naslovom. Aha, pa daaa, novinarska profesionalnost prodana za click! I tako dan za danom, za kockasrim ekraanom...

  • ivana875 04.05.2020.

    Žena zmaj...nema joj ravne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare