To je to što me zanima!

'Nevjerna je': Brolin progovorio o nasilju nad suprugom Diane

Bože, nikada nisam tako pažljivo birao riječi kao sada, ne mogu to objasniti, rekao je Josh Brolin kojeg je bivša supruga 2004. optužila za nasilje
Vidi originalni članak

Američki glumac i zvijezda nastavka filma 'Deadpool 2', Josh Brolin (50) odlučio je progovoriti o obiteljskom nasilju za kojeg su ga prozvali još 2004. godine. 

Njegova tadašnja supruga, glumica Diane Lane (53) optužila ga je za nasilje, tvrdeći kako ju je udario. Rastali su se tek 2013., a glumac poručuje da ovaj slučaj nasilja može objasniti samo njegova 'nevjerna' bivša supruga.

- Bože, nikada nisam tako pažljivo birao riječi kao sada, ne mogu to objasniti. Jedina osoba koja to može objasniti je Diana - rekao je Josh koji je nakon njezinog poziva policiji bio uhićen i morao platiti jamčevinu od skoro 130.000 kuna.

Josh priznaje kako je već pet godina 'trijezan' i da sada 'donekle' kontrolira svoje ponašanje koje je bilo puno gore dok je pio. 

- Brzo sam gubio živce, jako brzo. Ljudi moraju znati istinu, ali što god da sada kažem zvučat će kao da se opravdavam - priznao je glumac. 

Kada je izbio skandal i Josh uhićen, Diana je priznala kako je 'pretjerao reagirala' i da je sve to bio jedan veliki nesporazum kojeg se srami. 

- Diana nije htjela podnijeti tužbu, kada je došla policija molila ih je da ga ne uhite jer je sve to samo nesporazum - objasnila je njihova glasnogovornica.

Josh i Diana nisu imali djece, a danas su oboje sretno rastavljeni. Diana nije htjela komentirati nove izjave bivšeg supruga nakon više od deset godina od incidenta.

VIDI OVO: Ove 4 teorije o seksu su ČISTA LAŽ

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Judita👥 22.06.2018.

    baš nedavno pričala na 24 sata o tom filmu..predivna glumica i super film.ima toga i u životu:)shah

  • Constellation 🖤 22.06.2018.

    Sad sam se sjetila njenog filma " Unfaithful" sa Richardom Gereom...

  • PanchoVida 22.06.2018.

    Svakome po zasluzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare