To je to što me zanima!

Nezasitna? Lady GaGa ljubila oženjenog trubača pred svima

Prije četiri mjeseca Lady GaGa je prekinula zaruke s Christianom Carinom (50). Obožavatelji poznate pjevačice nagađali su kako bi razlog prekida njihovih zaruka mogao biti američki glumac Bradley Cooper (44)
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Lady GaGa (32) ne prestaje šokirati svoje obožavatelje. Naime, tijekom nastupa u Las Vegasu pjevačica je strastveno poljubila trubača iz benda. Cijelo vrijeme držala ga je za ruku i nježno mu pjevala pjesmu 'Darling, kiss me'.

- Ovo nije ništa posebno.Gaga je izvođačica i to je bilo zaigrano i bezopasno. To je jednostavno dio njenog nastupa. Ona i Brian se znaju već godinama i jako su dobri prijatelji – rekao je jedan od GaGinih prijatelja za američke medije.

I dok brojni obožavatelji komentiraju kako je njihova omiljena pjevačica napokon našla 'normalnog' dečka, drugi smatraju kako je ovo sve dio showa.

NAKON BRADLEYJEVOG PREKIDA Lady GaGa 'pukla' na nastupu. 'Budite pristojni ili odje*ite...'

- Ova žena će sve napraviti samo da bude u centru pažnje. Nije dovoljno što je uništila jednu vezu pa sada još pokušava 'ukrasti' oženjenog muškarca - samo su neki od komentara ispod videosnimke. 

Prije četiri mjeseca Lady GaGa je prekinula zaruke s Christianom Carinom (50). Obožavatelji poznate pjevačice nagađali su kako bi razlog prekida njihovih zaruka mogao biti američki glumac Bradley Cooper (44),

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Među njima jednostavno nije išlo. Ljubavne veze ponekad završavaju, nema nikakve drame oko toga - rekao je izvor blizak pjevačici. 

Nakon što je GaGa na dodjeli Grammyja viđena bez zaručničkog prstena, obožavatelji su na društvenim mrežama odmah počeli šuškati da je prekinula zaruke s dugogodišnjim partnerom. Osim toga, Christian je nije pratio ni na crvenom tepihu niti ga je ona spomenula u govoru kad je primila nagradu.

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kajzer/soze/80🇷🇸 17.06.2019.

    Ona je meni sve sem privlačna...Toliko je napadna,neženstvena,totalno neatraktivna.......

  • 17.06.2019.

    ma gaga postala fatalna

  • nickkobalt 17.06.2019.

    se valja u blatu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare