To je to što me zanima!

Nick Cannon dobio osmo dijete i to s petom partnericom, a uskoro mu stiže i i deveto

U siječnju su se pojavile vijesti da se Cannonova obitelj povećava nakon što su se pojavile fotografije s njegove zabave s Tiesi. Glumac se dvoumio objaviti vijest zbog smrti svog sina Zena s Alyssom Scott
Vidi originalni članak

Glumac i komičar Nick Cannon (41) dobio je osmo dijete. Njegova partnerica Bre Tiesi, rodila je njihovo prvo zajedničko dijete, a njegovo osmo. Dječaku su dali ime Legendary.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rodila sam. Potpuno prirodan porod kod kuće bez lijekova. Ovo je bilo najponiznije/pomicanje granica, a opet razbuđujuće i potpuno osnažujuće iskustvo - napisala je Bre i objavila niz fotografija s rođenja svog sina.

- Ne mogu dovoljno zahvaliti svom timu što je sigurno porodio mog sina. Ovo me iskustvo zauvijek promijenilo i nisam mogla poželjeti nevjerojatnijeg partnera koji me više podržava. Tata se pojavio za nas. Ne bih mogla bez tebe. Ne mogu vjerovati da je ovdje - dodala je.

Također je objavila 11-minutni video poroda, upozoravajući gledatelje da je snimak 'intenzivan' i 'malo slikovit'. U snimci je otkrila da je beba rođena 28. lipnja.

U siječnju su se pojavile vijesti da se Cannonova obitelj povećava nakon što su se pojavile fotografije s njegove zabave s Tiesi na kojoj je otkrio spol. Glumac se dvoumio objaviti vijest zbog smrti svog sina Zena s Alyssom Scott.

- Znam za Breinu trudnoću već neko vrijeme, prije nego što je moj sin Zen preminuo. Ovo mi je uvijek bilo u glavi. Kada je pravo vrijeme? Kako da ovo podijelim? - objasnio je Cannon.

- Želio sam definitivno poštovati proces tugovanja s Alyssom, a Bre je bila dovoljno puna poštovanja i suzdržavala se od svojih najava i govora na društvenim mrežama - dodao je glumac.

U REKLAMI ZA GIN Cannonu stiže osma i deveta beba, našalio se: 'Ovo je koktel Vazektomija, meni treba jedan'

Inače, Cannon već ima šestero djece, blizance Moroccan i Monroe s bivšom suprugom Mariah Carey, zatim Golden i Powerful Queen s Brittany Bell i blizance Zion Mixolydian i Zillion Heir, s Abby.

Sada je trudna i Abby De La Rosa, s kojom ima blizance. Sedmo dijete, sin Zen, kojeg je dobio s Alyssom Scott, umro je nedugo nakon rođenja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • barica_30 26.07.2022.

    E, sad, da neka zena ima toliko djece s razlicitim partnerima, znamo kako bi je se zvalo...

  • 26.07.2022.

    Pogubila sam se s kim koliko ima, kako, zašto, zbog čega...

  • 26.07.2022.

    Dobro je što nije osam partnerica,covjek raznovrstan

Komentiraj...
Vidi sve komentare