To je to što me zanima!

Nick je Bobbi Kristinu istukao, a onda ubio injekcijom lijekova

POČINJE SUĐENJE Zaručnik Bobbi Kristine, Nick Gordon, navodno je često zlostavljao pokojnu kćer Whitney Houston. On tvrdi da ju nikada nije tukao
Vidi originalni članak

Bobbi je smjestio u kadu, gdje se ona nagutala vode, a u nesvjesnom stanju su je pronašli idući dan. U komi je bila šest mjeseci, a njezinu zaručniku počinje suđenje.

Kobne siječanjske noći Nick Gordon (23) svoju je tadašnju djevojku Bobbi Kristinu Brown (22) istukao, a onda joj je dao injekciju lijekova. Otkrivaju to novi sudski dokumenti u kojima piše da će Gordonu suditi za ubojstvo. Pokojna kći glazbenika Bobbyja Browna (46) i tragično preminule pjevačice Whitney Houston žalila se prijateljima da je Nick zlostavlja.

Tužitelji tvrde da imaju dokaze da ju je Nick stalno tukao i psihički zlostavljao, a sve je kulminiralo svađom u njihovu stanu kad je on navodno bio pijan. Nick tvrdi kako je nikad nije tukao i da nije odgovoran za njezinu smrt. Rekao je samo da je istina da su se posvađali tu noć u kupaonici dok je Bobbi Kristina bila u kadi, ali da je nakon toga on otišao iz stana.     

Idi na 24sata

Komentari 29

  • varešak 11.10.2015.

    To ne vjeruju ni mala djeca.

  • Zašto 11.10.2015.

    Ne pisite gluposti . . . on je uzoran covijek i prekrasan otac ! ! ! Ne moze se bas svatko pohvalit da je unistio zivot zeni i kceri u tako kratkom roku ! ! ! Pocivale u miru ! ! !

  • neIy 11.10.2015.

    nevjerojatno kako neki mogu dobro glumiti,ako je ovo istina kako je mogao odglumiti tako dobro tugu i brigu za nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare