To je to što me zanima!

Nicolas Cage u Premanturi snimao okružen valovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki glumac danas je snimao u parku prirode Kamenjak u Istri novi film 'Seasons of the Witch'. Odabrali su kamenu plažu okruženu valovima...
Vidi originalni članak

Hollywoodska zvijezda Nicolas Cage jučer je sa svojom filmskom ekipom u 7.30 sati privatnim avionom iz Budimpešte sletio u pulsku zračnu luku. S dva autobusa tvrtke Brijuni potom su otišli na “tajnu lokaciju”. Producenti su za scene filma koje se odvijaju u 14. stoljeću odabrali Premanturu pokraj Pule, odnosno park prirode Kamenjak. Organizatori snimanja filma iz Mađarske nikome nisu dopustili fotografiranje. Fotoreporterima su zaprijetili da će im oduzeti fotoaparate i svu opremu ako budu pokušali snimati hollywoodsku zvijezdu.
- Zakupili smo cijeli park! Ne smijete ništa snimati - vikao je jedan od organizatora seta. Nicolas je stajao na 500-tinjak metara udaljenosti, a u Pemanturu je stigao samo na jedan dan. Snimao je scene za film “Season of the Witch”. Cagea su snimali na kamenoj premanturskoj plaži okruženog valovima. Vitez Cage imao je periku s dugom kosom i tamnu odjeću viteza, a na njemu se vijorio plašt. Dva šatora snimateljsko-glumačke ekipe bila su razvučena u šumici na Kamenjaku. Snimali su unatoč kiši. Cage u tom povijesnom spektaklu glumi viteza koji spašava djevojku koja je optužena za širenje kuge. Snimatelji i Cage u Puli ostaju samo jedan dan jer su većinu scena već snimili u Budimpešti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • gucica 08.02.2009.

    Zna Cage di če doći,Kamenjak je predivan!Vjerovatno nije htio ostati jer je shvatio kako imamo glupe novinare i da bi ga davili cijelo vrijeme!

  • Wora 08.02.2009.

    Nije mi jasno kako Amerikanci mogu zakupiti Rt.Kamenjak, gotovo cijeli rt.Kamenjak je u privatnom vlasništvu. Posjedujem parcele tamo a ni lipe od tog seta nisam dobio, kamoli da me je netko pitao za suglasnost. Ako već želite ekskluzivu, bolje bi bilo da napravite reportažu o tome kako se naplaćuje ulaz u \"park prirode\" bez vlasničkih listova. Tj. slično bi bilo da ja stavim rampu na autoput zagreb rijeka i počnem naplaćivati prolazak kroz gorski kotar.

  • be yourself 08.02.2009.

    Nikad neću više ovdje pustiti ni jedan komentar jer brišete svaki drugi komentar koji se određenim bolesnicima koji ne žele čuti istinu ne sviđa pod izlikom "nepoštivanja pravila".

Komentiraj...
Vidi sve komentare