Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Nicolas Cage u Premanturi snimao okružen valovima

Američki glumac danas je snimao u parku prirode Kamenjak u Istri novi film 'Seasons of the Witch'. Odabrali su kamenu plažu okruženu valovima...

Saša Miljević
Video: Saša Miljević
20 komentara

Hollywoodska zvijezda Nicolas Cage jučer je sa svojom filmskom ekipom u 7.30 sati privatnim avionom iz Budimpešte sletio u pulsku zračnu luku. S dva autobusa tvrtke Brijuni potom su otišli na “tajnu lokaciju”. Producenti su za scene filma koje se odvijaju u 14. stoljeću odabrali Premanturu pokraj Pule, odnosno park prirode Kamenjak. Organizatori snimanja filma iz Mađarske nikome nisu dopustili fotografiranje. Fotoreporterima su zaprijetili da će im oduzeti fotoaparate i svu opremu ako budu pokušali snimati hollywoodsku zvijezdu.
- Zakupili smo cijeli park! Ne smijete ništa snimati - vikao je jedan od organizatora seta. Nicolas je stajao na 500-tinjak metara udaljenosti, a u Pemanturu je stigao samo na jedan dan. Snimao je scene za film “Season of the Witch”. Cagea su snimali na kamenoj premanturskoj plaži okruženog valovima. Vitez Cage imao je periku s dugom kosom i tamnu odjeću viteza, a na njemu se vijorio plašt. Dva šatora snimateljsko-glumačke ekipe bila su razvučena u šumici na Kamenjaku. Snimali su unatoč kiši. Cage u tom povijesnom spektaklu glumi viteza koji spašava djevojku koja je optužena za širenje kuge. Snimatelji i Cage u Puli ostaju samo jedan dan jer su većinu scena već snimili u Budimpešti.

Naši partneri pišu
Message