To je to što me zanima!

Nicole Kidman naljutila fanove i parkirala na mjesto za invalide

Glumica je zajedno sa suprugom Keithom Urbanom provela dan obavljajući razne obaveze. Odjenula je crnu bluzu i hlače iste boje te se 'prikrila' od znatiželjnih pogleda, no primijetili su je
Vidi originalni članak

Glumica Nicole Kidman (54) zajedno je sa suprugom Keithom Urbanom (54) provela jučerašnje popodne obavljanjem šopinga. Par je u nedostatku parkirnih mjesta parkirao u zoni gdje je dozvoljeno samo parkiranje za one s invaliditetom.

Čini se da ih to nije previše omelo, pogotovo jer su parkirali odmah do znaka koji upućuje na to. U jednostavnom izdanju, Nicole je obukla crnu bluzu i crne hlače, dok se Keith prilagodio njoj te nosio također crnu majicu i hlače.

U nedostatku šminke, glumica je oči sakrila naočalama, a lice prekrila maskom, dok je neurednu kosu zavezala.

MISLITE LI DA JE PRETJERALA? Nicole Kidman dokrajčila lice botoksom: 'Laž, ne volim ga i koristim tek kremu za sunčanje'

Ona je nedavno otkrila je u radijskoj emisiji da nikad nije završila srednju školu. Glumica je u razgovoru s radijskim voditeljem Kyleom Sandilandsom (50) priznala da je završila samo 11. godinu  prenosi Daily Mail.

Nicole je dalje rekla da njen suprug nije završio ni desetu godinu.

- Mislim da ni Keith nije završio 10. godinu. Ali to ne bismo trebali objavljivati, to nije dobra promocija - našalila se Kidman.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 02.02.2022.

    Treba uvijek pogledati jeli oznaceno mjesto za invalidne osobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare