To je to što me zanima!

Nije dobra: Viggo Mortensen je popljuvao trilogiju o Hobitu

Legendarni glumac Viggo Mortensen je u nedavnom intervjuu otkrio da nema baš previše lijepih riječi za trilogiju Petera Jacksona o Hobitu. Prva trilogija, u kojoj on glumi, mu je bolja
Vidi originalni članak

Iako je izvrsno odglumio Aragorna u trilogiji 'Gospodar prstenova', Viggo Mortensen ipak nije imao simpatične riječi za reći o prequelima tih filmova. Na pitanje što misli o trilogiji o Hobitu rekao je slijedeće.

- Ta trilogija mi se jednostavno ne sviđa. Prije dvije godine sam u jednom intervjuu spomenuo nešto slično i mediji su to protumačili kao napad na Petera Jacksona, ali to ne može biti dalje od istine - izjavio je 57-godišnji glumac.

Viggo, kojeg u zadnjih nekoliko godina sve rjeđe viđamo na filmskom platnu, a sve više na kazališnim daskama, još je dodao objašnjenje.

- Stvar je ukusa, ne volim pretjeranu upotrebu kompjuterske grafike u filmu i ne sviđa mi se kreativni pravac trilogije o Hobitu - objasnio je Mortensen koji je napomenuo kako je bio na premijeri sva tri filma te im 'zaista dao šansu'.

Dansko-američki glumac je tijekom istog intervjua opalio i po Nolanovim filmovima o Batmanu, a otkrio je i kako je Aragorn umalo završio u filmovima o Hobitu unatoč činjenici da se u to vrijeme u knjigama još nije niti rodio. Više informacija o tome donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gamegetter 11.09.2016.

    Sva tri dijela su bez problema mogla stati u jedan film od sat i pol....

  • Nemanji? 11.09.2016.

    Poručujem svim kritičarima Hobita jedno veliko KUŠ. Napravite vi bolje ako možete. A tom Vigu treba uskratiti sve uloge i izabaciti ga s dasaka koje život znače. Nezahvalnici :)

  • cudak 09.09.2016.

    prvi hobit jos nekako i moze proci i neke malo jace standarde, on ima onaj neki ozbiljni i mitoloski stih, ali opcenito medu pravim blockbusterima (pod blockbusterima u ovom kontekstu mislim na skupe filmove pravljene da privuku jako siroku publiku, po mogucnosti i da ima neke sf ili fantasy elemente; dakle conan, seventh son, svi ovi silni superheroji, mijesanje superheroja, avatar i sl.) se vec mozda i deset godina (zadnji koji je nekako zadovoljio u tom smislu je dark knight) nije pojavio film bez nepotrebnog humora na ozbiljnim mjestima i akcijskih akrobacija sto realno, znacajno snizava pravu kvalitetu filma (bilo je toga i u gospodaru prstenova, ali u jako maloj mjeri)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare