To je to što me zanima!

Nije glumio: 'Chandler je i u stvarnom životu volio Monicu'

Duže vrijeme se šuškalo da je Perry razvio osjećaje prema Cox tijekom snimanja serije, a sad je prijatelj blizak glumcima to i potvrdio. Courteney je nedavno iznenadila fanove kad je objavila fotografiju s Matthewom
Vidi originalni članak

Chandler Bing i Monica Geller bili su najbolji prijatelji, živjeli stan do stana u New Yorku. Zajedno s još četvero prijatelja svakodnevno su se družili. Naposljetku su se 'spetljali', vjenčali i posvojili djecu. To je priča o jednom od ljubavnih parova u 'Prijateljima'. Matthew Perry (50), koji je glumio Chandlera, želio je da tako bude i u stvarnom životu. Naime, kako piše Mirror, Matthew je volio Courteney Cox (55). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Duže vrijeme se šuškalo da je Perry razvio osjećaje prema Cox tijekom snimanja serije, a sad je prijatelj blizak glumcima to i potvrdio.

- Matthew je uvijek bio zaljubljen u nju. Nikad ju nije potpuno prebolio - rekao je prijatelj za strane medije. 

Courteney je nedavno iznenadila fanove kad je objavila fotografiju s Matthewom. 

- Pogodite s kim sam bila na ručku. Znam! Mogu li biti sretnija? - napisala je Monika, koristeći fraze koje su njihovi likovi imali u serijama. I Lisa Kudrow (56), koja je glumila Phoebe Buffay, oduševila se fotografijom.

- Sreća. Predivni ljudi - napisala im je. 

Kako pišu strani mediji, u tijeku je pregovaranje ponovnog snimanja 'Prijatelja'. Glavni glumci zajedno s kreatorima serije Davidom Craneom i Martom Kauffman dogovaraju hoće li napraviti seriju, specijal ili film, budući da je serija i nakon 20 godina i dalje jedna od najgledanijih. Dogovor je još daleko od postignutog i sporazumi s glumcima i kreativcima tek trebaju biti postignuti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 15.11.2019.

    možda sada budu skupa:)

  • DANIJEL 🐶 15.11.2019.

    Sada kada to piše su mi jasnije neke scene, njegovi pogledi kada je bila romantična scena koja je tako stvarno djelovala. Šteta što se ne može sredit u glavi po pitanju alkohola a očito i drugih ovisnosti, čini se ok lik kao i ona.

  • 15.11.2019.

    A ja sam mislila da je obrnuto, da je ona bila zaljubljena u njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare