To je to što me zanima!

Nije htio pred oltar: Princeza Beatrice prekinula je s dečkom

Kći vojvode i vojvotkinje od Yorka prekinula je s dugogodišnjim dečkom, unatoč šuškanjima da se par sprema objaviti zaruke. Njen dečko, ipak navodno nije bio spreman za brak
Vidi originalni članak

Beatrice od Yorka (27) i njezin dečko Dave Clark (32) prekinuli su prije mjesec dana. Navodno mu je princeza rekla da želi brak, ali on je ipak nije zaprosio.

- Njezina majka je bila iznenađena i sad je jako tužna jer je njihova veza trajala dulje od pojedinih brakova - rekao je izvor. Princezu i finacijera upoznao je princ William na svojem rođendanskom partyju 2006. godine. No njihovu vezu nije odobravao i smatrao ju je neprimjerenom.

Starog prijatelja Davea nije pozvao ni na vjenčanje. Beatrice se zbog dečka preselila u New York, gdje su se oboje zaposlili. Ona trenutačno radi za Sony Pictures Television. Princeza je prije Davea bila u vezi s potomkom pruskog princa, grofom Nikolaijem von Bismarckom (29), koji je nedavno zaprosio britansku manekenku Kate Moss (42).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bellaR 08.08.2016.

    meni je ovo interesantno ."Princezu i finacijera upoznao je princ William na svojem rođendanskom partyju 2006. godine. No njihovu vezu nije odobravao i smatrao ju je neprimjerenom.Starog prijatelja Davea nije pozvao ni na vjenčanje. " zoves na proslave rodjendana osobe koje smatras neprimerenim za vezu sa svojom rodjakom ? ok.

  • 08.08.2016.

    Pa jos je mlad

  • Soliterba 07.08.2016.

    pa kad zeli udat titulu a ne osobnost,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare