To je to što me zanima!

Nije joj dosta love: Kris se sad želi obogatiti svojom uzrečicom

Majka je dosad za svoje kćeri napravila sve što je bilo u njezinoj moći kako bi postale poznate i dobrostojeće. Iako ni ona financijski ne stoji loše, očito želi osigurati priljev novca
Vidi originalni članak

Glava u obitelji Kardashian i Jenner, majka Kris Jenner (64) poznata je po svojoj izreci 'Dobro ti ide, dušo', koju često govori svojim kćerima. S obzirom na to da su Kylie Jenner (23) i Kim Kardashian (39) dobile milijune prodajući svoju liniju kozmetike, čini se da dio kolača želi i mama.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve o nedavnom skandalu u slavnoj obitelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, čini se da ne želi tražiti od njih da joj udijele koji milijunčić već do njega želi doći sama. Prvi put je tu rečenicu izgovorila 2007. u reality showu 'Keeping Up With The Kardashians', a sad je zatražila da tu izjavu 'zaštiti' i s njome krene u 'borbu za novac'.

Tu bi uzrečicu Kris stavila na razne proizvode poput odjeće, kozmetiku, dječje i kućne potrepštine, ali i u knjige i časopise. Rečenicu otada koristi redovito, s možda još i više entuzijazma nego tada. Ne samo da je koristi u govornom već i u pisanom jeziku pa je tako često napiše u komentarima ispod fotografija njezinih 'dragulja'.

Tako je nedavno izašao video spot za novu pjesmu Cardi B u kojem je i najmlađa članica klana Kardashian/Jenner, Kylie. Odjenula je seksi haljinu, koja joj ističe atribute, a mama Kris napisala joj je upravo dobro im znanu rečenicu. Pratitelji su oduševljeni idejom i predviđaju joj uspjeh.

Majka je dosad za svoje kćeri napravila sve što je bilo u njezinoj moći kako bi postale poznate i dobrostojeće.

ULOVILI JE PAPARAZZI Rijetki prizori Kim Kardashian: Pokazala tijelo bez Photoshopa

Iako ni ona financijski ne stoji loše, čini se da joj love nije dosta pa će se potruditi i da sama sebi izgradi svoje carstvo. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 28.08.2020.

    Ja se njima divim, od nicega,nikakvog rada nikakvog zanimanja stekli su enormno bogatstvo i kao one su glupe a mi pametni a one jednom fotkom zarade npr pola miliona.

  • 28.08.2020.

    Kriss bi trebala upoznati Danijelu Dvornik.Imale bi zajedničke teme pa bi pala i suradnja.Ideje bi prštale na sve strane.

  • jackieBrown1 28.08.2020.

    To je izmislila dok je rezirala pornic krcerkama

Komentiraj...
Vidi sve komentare