To je to što me zanima!

Nije lako: Svi su se veselili, a Celzijus se borila sa suzama...

Nives je nedavno obećala da će se, ukoliko naši dečki postanu prvaci, odjenuti, a prije samog finala još je jednom skinula sve sa sebe i tijelo ukrasila imenima naših reprezentativaca
Vidi originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (36) velika je obožavateljica nogometa i vatrena navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, a sada je otkrila kako se osjećala nakon jučerašnjeg poraza od Francuske u finalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Niveska kad se bori sa suzama - komentirala je na snimci na kojoj u dobro raspoloženom 'kockastom' društvu 'guta knedle'.

DALIĆEVO IME NIJE VIDLJIVO Nives 'otišla do kraja': Ispisala imena svih nogometaša po sebi

Inače, Celzijus je nedavno obećala da će se, ukoliko naši dečki postanu prvaci, odjenuti, a prije samog finala još je jednom skinula sve sa sebe i tijelo ukrasila imenima naših reprezentativaca.

- Cijela moja duša je uz hrvatsku ekipu - napisala je pjevačica koja je za vikend ispisala imena naše nogometne reprezentacije preko cijelog tijela. Ćorluka je 'dobio' najveći dio preko bedra, a jedino mu je veličinom konkurirao Mandžukić na njezinoj ruci.

USKORO SAZNAJEMO Vatrena obećanja: Hoće li oni ostati bez perike, brka i gaća?

Velika obožavateljica nogometa pred samo prvenstvo snimila je 'kockasti' editorijal i još jednom pokazala 'čime raspolaže'. Otkrila je sve atribute na travnjaku i zaželjela sreću 'dečkima' u Rusiji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 16.07.2018.

    a i srebro je uspjeh

  • fyko 16.07.2018.

    Borila se s viškom odjeće a ionak nema kaj skinut više!

  • STorm5 16.07.2018.

    A cije je ime napisala preko "one stvari"!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare