Obavijesti

Show

Komentari 29

Vatrena obećanja: Hoće li oni ostati bez perike, brka i gaća?

Vatrena obećanja: Hoće li oni ostati bez perike, brka i gaća?
15

Do sada se skidala, a sada Nives Celzijus očito nije ostalo puno toga za skinuti pa je morala nekako nadoknaditi svoj doprinos repki. Tako je odlučila biti kontra svih i - obući se...

VIDEO

Nitko nije vjerovao da će tako mala zemlja ući u finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a najmanje Hrvatice i Hrvati koji su javno obećali da će se odreći kose, perike, brkova, donjeg rublja i ostalog. 

Žanamari Perčić

- Obećala sam ekipi da ću, kad uđemo u finale, opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez. Iako su mi presmiješne te seksi fotografije u dresovima, obećanje moram ispuniti! Tako da neće biti skupljanje lajkova, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja - rekla je pjevačica Žanamari Perčić (36).

Nakon što su Vatreni zaista izborili finale, Makaranka se pohvalila kako nije obukla gaćice, već se samo zaogrnula dresom omiljenog nogometaša Maria Mandžukića

Duško Lokin

Pjevač Duško Lokin (75) vatreni je navijač naših reprezentativaca. U intervjuu za 24 sata dao je obećanje kako će skinuti 'nešto više' od odjeće.

- Ako budemo prvaci svijeta skidam svoju frizuru, periku i svi će se diviti Dušku Lokinu i njegovoj prirodnoj ljepoti - obećao je Lokin, a kako su naši nogometaši do sada na svakoj utakmici izveli čudo, velike su šanse da budemo prvaci svijeta. I da će danas Duško ostati gole glave.

grdovic

Mateo Beusan

Što je to muškarac bez brkova? Ako pobijedimo Francuze, to će biti Mateo Beusan (67). Kada je gledatelj upitao hoće li Beusan obrijati svoje vječne brkove koje nosi već 45 godina, ako Hrvatska osvoji naslov svjetskog prvaka, komentator je svečano obećao da će se ih odrezati. Već je i dogovorio termin kada će se to dogoditi. Naravno, prvo moramo donijeti pehar iz Rusije doma. U studiju HRT-a još je u polufinalu donio britvicu za brijanje, a kada smo pobijedili Engleze, kolege su ga nagovarale da obrije pola brka sada, a pola u nedjelju. Ipak ćemo morati čekati ishod utakmice s Francuskom.


Mladen Burnać

I dok su se mnoge dame hrvatske estrade pobrinule za skidanje ako osvojimo prvo mjesto, a muškarci za brijanje dlaka s tijela, hrvatski pjevač se odlučio pridružiti ženama. Mladen Burnać (48) obećao je kako će se skinuti do gole kože ako pobijedimo. 

- U svakom slučaju, očito je to dobar PR, fućkaš dobre pjesme, te i ja ovim putem svečano izjavljujem da ću se također, u slučaju pobjede naših, obnažiti, te pokazati svoje sjajno, istrenirano, preplanulo, vitko, mišićavo (da 'mošmislit'), tijelo na uvid građanima i građankama, a sve u čast naše pobjede - rekao je.

Nives Celzijus

Do sada se skidala, a sada joj očito nije ostalo puno toga za skinuti pa je morala nekako nadoknaditi svoj doprinos repki. Tako je Nives Celzijus (36) odlučila biti kontra svih i umjesto skidanja ona se odlučila na drugu opciju. 

- Taman posla da na provokacije suparničkih timova odgovorim svojim veličanstvenim dijelovima tijela, pa makar i prstom... Uostalom, moram obaviti šoping. Obećala sam da, ako Hrvatska postane svjetski prvak, ja se oblačim - rekla je. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin