To je to što me zanima!

'Nije njezin stil': Nina Kraljić objavila fotografiju u tangama

Kraljić je godinama 'furala' neobične odjevne kombinacije, a onda je napravila zaokret. Na društvenim mrežama pratitelji je sve češće mogu vidjeti u dugim, ženstvenim haljinama i visokim potpeticama
Vidi originalni članak

Pobjednica talent showa 'The Voice' 2015. i naša predstavnica na Eurosongu 2016., Nina Kraljić (27) u posljednje se vrijeme sve rjeđe pojavljuje u javnosti, a ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, pjevačica se posvetila izgledu. 

Iako nikada nije pokazivala svoje 'atribute' već je bila prepoznatljiva po 'ludim' frizurama, Nina se ovaj put odlučila na nešto drugačiji korak. Na posljednjoj fotografiji pozira na plaži, a u prvi plan stavila je svoju stražnjicu.  

- Zen hoću. I sunce - napisala je Nina na svom Instagram profilu. 

Pjevačica je godinama 'furala' neobične odjevne kombinacije, a onda je napravila zaokret. Na društvenim mrežama pratitelji je sve češće mogu vidjeti u dugim, ženstvenim haljinama i visokim potpeticama. 

- Veselog sam i istraživačkog duha te stalno zaigrana. Tako se igram i s bojama za kosu. Čim mi jedna boja dosadi, brzo trčim frizerki. Ljubičasta će se zadržati još neko vrijeme, ali očekujte da će do kraja godine biti još promjena. To sam ja, šarena u svakom pogledu te riječi - kazala je nedavno Nina.

POBJEDNICA THE VOICEA Sjećate se naše predstavnice s Eurosonga? Nina ima novi stil

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 18.07.2019.

    Zgodna zena ! Prirodna i lijepa !

  • tiramol 18.07.2019.

    Cura ima glascinu samo takvu ali pisme koje piva nisu pjevljive Triba prominit zanr.A na plazi,u cemu ce bit,nego u kupacem?

  • 18.07.2019.

    Zna se da u HR možeš biti popularna pjevačica jedino ako si polugola(više gola) u spotovima i na pozornici. Ako pjevaš i snimaš obučena nemreš steći popularnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare