To je to što me zanima!

Nije mu mogla odoljeti: Sopek je nabacila fotku sa Savršenim

Čim su se Hana i Goran pojavili na premijeri filma brojne obožavateljice nisu mogle ne odoljeti se fotografirati s njima. Iako su neke tražile fotografiju samo s Goranom, Hana ga nije ispuštala iz vida
Vidi originalni članak

Hana Rodić (21) Goran Jurenec (39) nakon showa 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar' svoju vezu održavaju na daljinu zato što Goran živi i radi Njemačkoj. No čim nađe slobodnog vremena, Goran 'pojuri' Hani u zagrljaj. 

Par je ovoga puta zajedničko vrijeme odlučio provesti u kinu. Nakon što su kupili kokice Hana i Goran su se zaputili u dvoranu gdje su pogledali film 'Ljubavnik na francuski način'.

Hana je za tu prigodu obukla maskiranu košulju te na nju kožnu jaknu, kratke hlačice te najlonke s crtama i čizmice. Dok je Goran obukao sivu majicu, crne traperice i crne čizme. 

Premijeru ove francuske komedije nisu propustile niti Renata Sopek (40) i Ivana Delač (39).

Čim su se Hana i Goran pojavili na premijeri filma brojne obožavateljice nisu mogle ne odoljeti se fotografirati s njima. Iako su neke tražile fotografiju samo s Goranom, Hana ga nije ispuštala iz vida.

Među njima bila je i Renata koja također nije mogla 'odoljeti' a da Gospodina Savršenog ne pita za jednu fotografiju. 

Hana je prije nekoliko dana sa svojim pratiteljima podijelila je svoju sreću. Naime, Rodić se uskoro sprema na plastičnu operaciju, točnije povećanje grudi. 

- Povećanje grudi moja je velika želja i to već nekoliko godina. Napokon sam skupila hrabrost otići 'pod nož'. Termin je sredinom lipnja i moram priznati da jedva čekam operaciju - otkrila nam je atraktivna Hana koju su mnogi pratitelji mjesecima optuživali da je 'izoperirana'. Ipak, ovo je 'Gospođi Savršenoj' prva plastična operacija, a po silikone će ići u daleku Tursku. 

- Turska ima jako dobre kirurge, što možemo vidjeti i na njihovim glumicama koje su na sebi radile nekoliko korekcija, a rezultat je puno prirodniji nego kod nas. Zbog toga sam se odlučila za turskog kirurga, koji je zaslužan za mnoge zahvate na tijelima poznatih pjevačicama i manekenkama - dodala je Rodić.

Otkrila nam je i kako su cijene estetskih zahvata u Turskoj jeftiniji nego u Hrvatskoj, ali kada se dodaju putni troškovi računica je jednaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Malo se bojim jer je riječ o operaciji, ali sigurna sam da ću kasnije biti zadovoljna i da će se put u Tursku isplatiti - dodaje. Osim estetske operacije grudi, Hana će hijaluronskom kiselinom doraditi i usnice. 

Najveća podrška su joj Goran Jurenec, ali i njezina obitelj. 

- Goran i obitelj su me podržali jer znaju da mi je to velika i dugogodišnja želja. Napokon sam odlučila zakazat termin i ne mogu dočekati rezultate - zaključila je Hana. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 25.05.2019.

    Nije mu mogla odoljeti?Pa Sopekica takve kupi kad ide smeće baciti usput,da hoće!

  • kužibaba 18.05.2019.

    Hvala sto ste napisali sta su obukli,jer inace nebi znali

  • 17.05.2019.

    Ova hana kad skupi kosu ista kao kcer onog Rainera a obje kao Jovanka Broz

Komentiraj...
Vidi sve komentare