To je to što me zanima!

Nikita ulazi u show: Solo sam osam godina, živim u celibatu

Pjevačica se u slobodno vrijeme bavi tarotom i bioenergijom. Kod bioenergetičara prvi put je otišla prije 30 godina. Tata ju je odveo kod prijatelja zbog ljubavnih problema koje je imala
Vidi originalni članak

Nikolina Ivošević (50), poznatija kao Nikita, u show 'Večera za 5 na selu' prijavila se jer joj je zanimljiv koncept, a inače voli kuhati. Dance zvijezda devedesetih večeras će predstaviti veganska jela koja je sama osmislila.

NIKITA U 'VEČERI ZA PET' Vraća se dance zvijezda 90-ih: Bavi se tarotom, iscjeliteljstvom

- Počela sam kuhati davno, kad sam se preselila u Zagreb. Kako nije bilo majke, morala sam početi sama kuhati. Super mi je u kuhinji ni od čega napraviti nešto - govori Nikita.

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica kuhala u showu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od 1995. bila je vegetarijanka, a posljednjih nekoliko godina je veganka pa će u showu pripremati namirnice koje nisu mesnog podrijetla.

- Jako volim životinje. Mislila sam da mogu jesti neke životinjske namirnice, ali ne mogu više. Shvatila sam da energija života djeluje preko tih namirnica - kaže Nikita. U slobodno vrijeme bavi se tarotom i bioenergijom. Karte otvara za sebe i prijateljice, a zanimale su je odmalena. Kod bioenergetičara prvi put je otišla prije 30 godina. Tata ju je odveo kod prijatelja zbog ljubavnih problema koje je imala.

- Bilo mi je zanimljivo kako mi je tako lako mogao pomoći. Radilo se o nesretnoj ljubavi. Duša mi je bila tužna - kaže Nikita. Solo je osam godina.

- U celibatu sam. Uvijek sam govorila da želim nekoga s čistim i toplim pogledom, otvorenog srca, hrabrog duha, da zna što hoće. I da ima plave oči - nasmijala se Nikita.

Korona kriza i na nju je utjecala jer taman je počela opet nastupati u Rijeci. No posvetila se snimanju novog albuma 'Better life'. Trenutačno snima duet s australskim glazbenikom Kineti Kindredom 'Life'. Već su snimili pjesmu 'Lies'. On se njoj sam javio očaran njezinim vokalnim mogućnostima. Sama će montirati spot jer se počela baviti i montažom.

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Ušanovica 21.10.2020.

    Žena je malo drugačija vesela i simpatična

  • Lile Mlađi 19.10.2020.

    pomozi bože ,pomozi bože

  • oki.doki 19.10.2020.

    Gdje ste ovu našli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare