To je to što me zanima!

Nikola i Soraja se posvađali zbog čokolade: Ti si glupača

Kako se bliži nedjelja i 'Balkan song contest 2', stanari su sve više nervozni pa se često svađaju. Opet je izbio sukob između Soraje i Nikole, a i Brendon je 'pukao'
Vidi originalni članak

Nakon što joj je dijelio komplimente na tulumu i priznao joj da mu je privlačna, između Nikole i Soraje opet je nastao sukob. Naime, Soraja je jela čokoladu u sobi, a Nikola se naljutio jer je njemu nije ponudila pa ju je nazvao glupačom. Soraja se naljutila.

- Tako pričaj sa svojom sestrom, ne sa mnom - rekla mu je Soraja, a Nikola joj je dobacio da mu ne dira sestru. 

- Pričao sam ti i gore stvari, pa se nisi ljutila - odgovorio joj je Nikola, a Soraja misli da jedno priča kad je trijezan, a drugo kad je pijan. Nastavili su se svađati.

- Nemoj sad glumiti neku finu djevojku. Prema Horvat i Dušku si bezobrazna, stalno se svađaš s njima. Nemoj sad glumit neku finu djevojku - zaključio je Nikola. 

Brendonov ispad

Brendon i Soraja otišli su na svoj sat vježbanja kao i svaki dan. No, pošto se Brendon ustao na lijevu nogu, odmah je komentirao da mu se ne sviđa što se koreografkinja ni ne nasmije kad oni uđu u prostoriju. Održao joj je čak lekciju i o lijepom ponašanju,a zatim ju je zamolio i da mu se predstavi.  

- Nebitna si - rekao joj je Brendon nakon male rasprave i njihov sukob okarakterizirao kao sukob umjetničkih energija.

 Soraja je ostala šokirana njegovim postupkom, pa je kasnije ostalim stanarima prepričala što se dogodilo.

- On se previše zanio. Kad priča sa mnom on je jedna osoba, kad priča s nekim drugim pretvori se u drugu osobu. Kad pije alkohol također je super, trebamo ga stalno opijati - zaključila je Soraja. 

Konferencija za novinare

U kući Velikog Brata večeras će biti konferencija za novinare gdje će se odrediti i redoslijed nastupa stanara. Veliki Brat im je rekao da se urede i izgledaju besprijekorno jer ih novinari željno iščekuju. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Harun32 11.06.2011.

    Sta hoce opet ovi profesorcici i instruktori plesa iz Operacije Triumf? Zazelili se opet popularnosti. Izgledaju mi kao klauni(klovnovi).

  • pernica 11.06.2011.

    malo je prepotentna ova soraja puna silikona!!!!! sa svima bi se svađala, samo mi nije jasno šta joj netko baš pošteno ne dbrusi, već kad ona ovoj Antoniji kaže vičući SPREMAČICE PERI I SPREMAJ!!!! Antonija ušuti!!!! lina je, neuredna, ne voli kućanske poslove samo bi se manikirala, peglala, lakirala, utezala, slikavala....prava cura za snimat porniće i ništa drugo!!! kao lutka na napuhavanje je!!!!!!! spustila bi je ja na zemlju LAKAO!!!!!! samo da mi je 5 min. ući u kuću ludaru!!!! HORVAT JE NAJBOLJI!!!!!! dabogda pobjedio

  • user_105022 11.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare