To je to što me zanima!

Nikola pjevao 'Odavno više ne plačem zbog tebe', ali bez Ecije

U VIP dijelu Arene Nikola Pokrivač pjevao je Mišine hitove, a u njegovom društvu nije bilo bivše televizijske i radijske voditeljice Ecije Ivušić, s kojom je donedavno bio u vezi
Vidi originalni članak

Mate Mišo Kovač (78) u subotu navečer nastupio je u punoj zagrebačkoj Areni, a među mnogobrojnom publikom bio je i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Pokrivač (33).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U VIP dijelu Arene pjevao je Mišine hitove, a u njegovom društvu nije bilo bivše televizijske i radijske voditeljice Ecije Ivušić (33). Na pjesmu 'Odavno više ne plačem zbog tebe' dignuo ruke u zrak i srčano zapjevao. 

Kao i većina, snimao je Mišin koncert mobitelom kako bi mu one drage pjesme ostale za uspomenu. S obzirom na to da je u rukama imao pivo, pokazao je i snalažljivost. Zubima je zagrizao rub plastične čaše i držao je 'u ustima' i zatim nesmetano snimao kadrove koncerta.

Na nedavnoj proslavi 33. rođendana Ecije Ivušić pojavila su se mnoga slavna lica, a bivša radijska voditeljica ponosno je objavila fotografije s njima. Letimičnim pogledom bilo je jasno kako je izostalo poziranje s njenim dečkom Nikolom. Odmah su krenula šuškanja o prekidu friške ‘celebrity’ veze, a šuškanjima u prilog ide najfriškiji Ecijin potez. I to na zaslonu njezina mobitela. Naime, Ecija je izbrisala sve fotografije na kojoj par pozira na vrhuncu svoje romanse s nogometašem, a Pokrivača na društvenim mrežama više ne prati.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Judita👥 28.10.2019.

    Pa više bi plakao za ženom nego za ecijom.sa ženom bio duže

  • pernica 28.10.2019.

    A još nedavno se hvalila vezom s Pokrivačem , po IG slike i izjava da se nikad ne bi mogla zaljubit u građevinara , jer nitko u njenoj obitelji nije građevinar - kako jadno razmišljanje - pa i građevinari su ljudi aloooooo, i neki imaju više novaca od nekih nogometaša ..... A šta ćeš sad , šta si se pokrivala Pokrvačem pokrivala si se ..... Tužno mi je kako ove neke frfice sebe zamišljaju i doživljavaju kao neke Boginje ili šta , a još tužnije kako ovi nogometaši to kasno vide , to da su one s njima samo radi novaca a ne njih samih . Savjet nogometašima , tražite cure i žene u susjedstvu , obične , normalne , ne mora bit miss, manekenka, usrećite svojim novcem neku običnu djevojku , više će vas poštivati i voljeti , a ove frfice umišljene i pune sebe nek budu osuđene oženit poštara ili vulkanizera pa nek se i one onda spuste malo na zemlju :P

  • mali.kasper 27.10.2019.

    Ponoviti ću komentar koji su mi izbrisali, ali ću ga modificirati. Meni je Ecija dobra, ali da je ljaFu - ljaFu je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare