Nikola Pokrivač bez Ecije Ivušić pjevao na koncertu Mate Miše Kovača 'Odavno više ne plačem zbog tebe' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 31

Nikola pjevao 'Odavno više ne plačem zbog tebe', ali bez Ecije

Nikola pjevao 'Odavno više ne plačem zbog tebe', ali bez Ecije
6

U VIP dijelu Arene Nikola Pokrivač pjevao je Mišine hitove, a u njegovom društvu nije bilo bivše televizijske i radijske voditeljice Ecije Ivušić, s kojom je donedavno bio u vezi

VIDEO

Mate Mišo Kovač (78) u subotu navečer nastupio je u punoj zagrebačkoj Areni, a među mnogobrojnom publikom bio je i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Pokrivač (33).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:24

U VIP dijelu Arene pjevao je Mišine hitove, a u njegovom društvu nije bilo bivše televizijske i radijske voditeljice Ecije Ivušić (33). Na pjesmu 'Odavno više ne plačem zbog tebe' dignuo ruke u zrak i srčano zapjevao. 

Kao i većina, snimao je Mišin koncert mobitelom kako bi mu one drage pjesme ostale za uspomenu. S obzirom na to da je u rukama imao pivo, pokazao je i snalažljivost. Zubima je zagrizao rub plastične čaše i držao je 'u ustima' i zatim nesmetano snimao kadrove koncerta.

Na nedavnoj proslavi 33. rođendana Ecije Ivušić pojavila su se mnoga slavna lica, a bivša radijska voditeljica ponosno je objavila fotografije s njima. Letimičnim pogledom bilo je jasno kako je izostalo poziranje s njenim dečkom Nikolom. Odmah su krenula šuškanja o prekidu friške ‘celebrity’ veze, a šuškanjima u prilog ide najfriškiji Ecijin potez. I to na zaslonu njezina mobitela. Naime, Ecija je izbrisala sve fotografije na kojoj par pozira na vrhuncu svoje romanse s nogometašem, a Pokrivača na društvenim mrežama više ne prati.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu