To je to što me zanima!

Nikolina Pišek je pokazala stan pun slika: 'Ti živiš u muzeju...'

Nikolina je pozirala na kožnom kauču odjevena u usku crnu haljinu. Zidovi dnevne sobe u potpunosti su ispunjeni umjetničkim djelima, a prostorija je oduševila i Nevenu Rendeli Vejzović
Vidi originalni članak

Svojom posljednjom objavom na društvenoj mreži, voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek (43) svojim je pratiteljima pokazala svoj prostrani stan.Na objavljenoj fotografiji pozira u dnevnom boravku, a popratila ju je opisom: 'Dome, slatki dome'. Ujedno je zahvalila timu koji je sudjelovao u realizaciji fotografija uz komentar kako su joj omogućili da 'izgleda skoro kao čovjek'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nikolina je pozirala na kožnom kauču odjevena u usku crnu haljinu. Zidovi dnevne sobe u potpunosti su ispunjeni umjetničkim djelima, a prostorija je oduševila i Nevenu Rendeli Vejzović.

- Stan je hit, fakat živiš u muzeju - komentirala joj je. 

- Po nama je snimljen 'Noć u muzeju' 1 i 2 -  našalila se na to Ristović.

NE MARI ZA KOMENTARE Pišek kaska za Leylom: Nosile su istu haljinu od 4.300 kuna

Kako je ranije rekla za Story, Nikolina se se na fotografiranje doma odlučila kako bi sačuvala uspomenu na njega, budući da ga je odlučila u potpunosti preurediti. U dvoetažnom beogradskom stanu voditeljica živi sa suprugom Vidojem i kćerkicom Unom (5).

Budući da je Nikolinin suprug Vidoje povjesničar umjetnosti i strastveni kolekcionar umjetnina, ne čudi što je svaki kutak njihova stana ispunjen umjetničkim djelima. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 39

  • HanaMilanović39 04.01.2020.

    Šta je ova napravila od sebe,vidila sam je jednom uživo i bila je lipa ženska,šta joj je ovo tribalo,sad je bože sačuvaj!

  • nina_86 04.01.2020.

    Nikolina je '73 godište i zaista ne znam kako može imati 43 godine ????:D

  • 04.01.2020.

    Kva kva kvaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare