Show

Komentari 14

Pišek kaska za Leylom: Nosile su istu haljinu od 4.300 kuna

Pišek kaska za Leylom: Nosile su istu haljinu od 4.300 kuna

Hajrović je nosila haljinu na Sarajevo Film Festivalu prije mjesec dana, dok ju je Pišek odjenula na Tjednu mode u Milanu prije nekoliko dana. Nije se obazirala na opaske fanova kako je istu haljinu već nosila Leyla

Supruga nogometaša Izeta Hajrovića (27), Leyla Hajrović (29), ljubiteljica je skupocjenih krpica. Najviše voli Hermes i Louis Vuitton torbice. Tako je nedavno na svom društvenom profilu otkrila da je prvu Louis Vuitton torbicu dobila već s 13 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uzor u odijevanju joj je, reklo bi se, Kendall Jenner (22). Leyla već ima cipele jordanske dizajnerice Amine Muaddi kakve ima slavna manekenka, koje stoje oko 6000 kuna. Hajrović je tako nabavila i haljinu Giambattiste Vallija koju je dizajnirao za H&M, a čiju novu kolekciju reklamira upravo Kendall. Riječ je o ružičastoj haljini s tilom čija je cijena oko 4300 kuna.

Haljina je limited edition i lansirana u svibnju ove godine, a napravio ju je talijanski dizajner za švedski modni div. Leyla je ružičastu haljinu nosila na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala prije mjesec dana.

Za WAGS-icom očito kaska Nikolina Pišek (43), koja također voli luksuzne krpice. Ona je pak svoju ružičastu haljinu odjenula na Tjednu mode u Milanu. Pišek je fotografiju haljine objavila na svojoj društvenoj mreži. Nije se obazirala na opaske obožavatelja kako je istu haljinu već nosila Leyla.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci