To je to što me zanima!

Nikolina Pišek objavila izazovnu fotografiju s Maldiva: 'Nisam željela, ali okrećem novi list'

Nakon što je doživjela tešku godinu, Nikolina Pišek osvrnula se na 2022. pa objavila izazovnu fotografiju s mjesta na kojem sada odmara dušu
Vidi originalni članak

Popularna voditeljica Nikolina Pišek (46) na Instagram profilu je objavila izazovnu fotografiju s Maldiva, na kojoj je okrenula leđa svemu što ostavlja u prošloj godini. 

Voditeljica je sredinom prošle godine ostala bez supruga Vidoja Ristovića, a njegov je otac javno optuživao za raznorazne stvari nazivajući ju pogrdnim imenima.

Od svega toga Nikolini je zaista bio potreban predah, posebice od izloženosti, pa je uzela pauzu i otputovala na sunčane Maldive.

- Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje - napisala je ispod objavljene fotografije te nabrojala koliko ju je ova godina uznemirila.

Nakon teškog razdoblja, uslijedilo je medijsko vrijeđanje Nikoline koju je svekar optužio za raznorazne stvari, a posebno ga je zasmetala podjela imovine pa ju je izravno napao preko javnosti.

Optimistična Nikolina objavu je zaključila pozitivnim mislima.

- 'U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi - Na fotografiji je leđima okrenuta kako u kupaćem kostimu šeće plažom, a to može i predstavljati odgovor na sve loše stvari kojima je okrenula leđa te odšetala u novi, bolji život, uz prave prijatelje i divnu obitelj koji su joj podrška u teškim vremenima.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Erzoterror 16.02.2023.

    Pošto je ta pašteta.?zna li se šta?

  • zelena mamba 16.02.2023.

    A deda u Bg čuva djecu . Ona se ove godine udaje 100 %.

  • samo jedno znam 16.02.2023.

    A zaboravio novinar napisat ko ju je slikao na maldivima. Da nije neki novi vidoje već tu, jer još neki dan nije bilo love baš za kruh svaki dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare