To je to što me zanima!

Nikolina Pišek posvetila objavu svom kućnom ljubimcu: 'Moja Eli ima britansku putovnicu sad'

Tko bi rekao da će od jednog promrzlog šteneta veličine dlana prije 8 godina nastati ovakva ljepotica, napisala je Nikolina
Vidi originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek (47) raznježila je pratitelje na Instagramu emotivnom objavom koju je posvetila svom ljubimcu, kujici Elizabeth Taylor

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Moja keruša Eli. Nije toliko često sa mnom jer putuje svijetom više i češće od mame. Tko bi rekao da će od jednog promrzlog šteneta veličine dlana nađenog jednog hladnog februarskog dana na obali Pačir banje prije 8 godina nastati ovakva ljepotica - započela je Nikolina.

Objavila je i fotografiju, na kojoj pozira u stanu s Eli. Također je podijelila nekoliko snimki dok se igra s njom, a u pozadini se prošetao i njezin drugi ljubimac, simpatični smeđi pomeranac. 

Otkrila je zašto je ljubimca nazvala po slavnoj holivudskoj glumici. 

- Htjeli su je utopiti, a ona danas ima britansku putovnicu i zove se Elizabeth Taylor. Zato što je nađena na dan kada se rodila crnokosa ljepotica magičnih očiju. Kakve ima i Eli. Izrasla je u i dalje plahu pametnu psicu koja se boji muškaraca sa nekim predmetom u ruci. Tko zna što je urezano u njezinu memoriju - pisala je Nikolina. 

NEUGODNA SITUACIJA Nikolina Pišek o drami na cesti: 'Vikala je, a zatim mi je ostavila i poruku 'Zadnja uličarka, šuga''

- Ono sto želim reći: nečije malo nekom može promijeniti cijeli svijet. Ne budite sebični sa svojom ljubavi - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 5454mmmm 04.10.2023.

    Zasto takve vijesti prenose portali, zar je zaista citateljima vazno tko je ciji i sto kucni ljubimac

  • zorozimba 03.10.2023.

    Eli prirodnije izgleda od nje.

  • KusNjega 03.10.2023.

    Lijepo od Nikoline da je spasila i udomila psića. Jeste li vi ikome pomogli, upitajte se prije nego pljunete na nekoga???

Komentiraj...
Vidi sve komentare