To je to što me zanima!

Nikolini se osim muža ne sviđa ni dom: O, pa to je mali stančić

I kuhinja joj je jako mala, iako joj je Adam rekao kako je dovoljno velika. Između ostalog, Nikolina niti ne zna kuhati, a Adam od nje očekuje kako zna bar nešto, s obzirom na to da zna i on
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gledatelji: 'Čekajte da Nikolina vidi Adamovu vinariju i BMW!'

U sinoćnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi su prvi put kročili u svoje zajedničke domove. Reakcije su bila različite, ali su se uglavnom svi obradovali kada su vidjeli gdje će stanovati sa svojim bračnim partnerom. No, ona koja nije bila zadovoljna je Nikolina Tutić (31).

'MEKUŠAC JE' Udala se Nikolina iz 'Gospodina Savršenog': Brak je već u krizi

- O, pa to je neki mali stančić - rekla je Nikolina kad je ušla s novopečenim suprugom Adamom Kromerom (33) u stan. I njezin izraz lica ukazivao je kako stanom nije oduševljena.

I kuhinja joj je jako mala, iako joj je Adam rekao kako je dovoljno velika. Između ostalog, Nikolina niti ne zna kuhati, a Adam od nje očekuje kako zna bar nešto, s obzirom na to da zna i on. 

Nikolina Tutić i Adam Kromer tek upoznaju jedno drugo, a njih odnos još je uvijek daleko od bračne idile. Nikolina u posljednje vrijeme ističe kako se dobro slažu, ali da je sve još na prijateljskoj razini.

 No, čini se da još ipak nije sigurna u kom smjeru ide njezin odnos s Adamom. 

- Živcira me kad me zagrli jer se još nisam opustila, ali prija mi kad muškarac kuha - kazala je Nikolina nedavno, dok je Adam spremao roštilj. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Lidija plakala nakon svađe: 'Ti previše pričaš. Gdje se gasiš?'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 267

  • Liliana_1 29.03.2020.

    Toleriram da joj se ne sviđa ali ponaša se stvarno glupo. Branila sam je u početku ali sada vidim da nije baš pametna. Odradi tu seriju i ne gkupiraj se, nitko te ne tjera da budeš sa njim.

  • Prestige 28.03.2020.

    Ima i premali pimpek za njezinu garazu to je sljedeći naslov...

  • VladoZg_1 28.03.2020.

    Pomislit će ljudi da s tobom nešto nije u redu dečko budi normalan riješi se problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare