Obavijesti

Show

Komentari 60

Lidija plakala nakon svađe: 'Ti previše pričaš. Gdje se gasiš?'

Lidija plakala nakon svađe: 'Ti previše pričaš. Gdje se gasiš?'
11

Stalno mi upada u rečenicu i ne dozvoljava da završim. Uopće ne sluša, ona vodi monolog, govorio je Alen, a potom upitao Lidiju na koji gumb se gasi i rekao joj neka malo stane. Lidiju je to izbacilo iz takta pa je plakala

VIDEO

U utorak navečer u showu 'Brak na prvu' parovi su proveli prvo zajedničko jutro na bračnom putovanju. I dok su Gogi i Dejanu cvjetale ruže, a Luka je Nadiji priznao da je zaljubljen, Lidija i Alen iskusili su prvu bračnu svađu, a trzavice su se pojavile i među drugim parovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Lidija i Alen su preko noći postali kao pas i mačka, sve njihove različitosti isplivale su na površinu i pokazale da se u njihovom slučaju suprotnosti nimalo ne privlače. Naime, Vinkovčanki je zasmetalo što je suprug ne sluša dovoljno, dok je Alenu raspoloženje kvarilo što ona previše priča.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stalno mi upada u rečenicu i ne dozvoljava da završim. Uopće ne sluša, ona vodi monolog. Ima li neki botun gdje se gasiš? Ti ne staješ, stani malo na balun! - kazao je Splićanin Lidiji, koju je to izbacilo iz takta pa je zaplakala.

- Ja nisam došla ovdje 'stajati na balunu' i mrzim kad mi to netko kaže i kad me smiruje. Možda ja tebi jesam previše, ali ja želim nekoga kome neću biti previše. Jako si me povrijedio i razočarana sam. Među nama nema nikakve kemije - kroz suze je rekla Lidija te je par odlučio nekoliko sati provesti odvojeno. No ipak, nešto kasnije dali su si još jednu priliku otišavši zajedno na izlet.

Male trzavice imali su Gordana i Milan jer je Milan nakon tuširanja ostavio neurednu kupaonicu.

- On je dugogodišnji samac, a mi žene pazimo na detalje. Ručnik na podu, pidžama na kvaki, čarape kraj kreveta… Ja mu to ne zamjeram, ja ga samo upozoravam - izjavila je Gordana, koja voli da je sve uredno i čisto. 

- Nisu to neke greške, ali su sitnice i drago mi je da mi je to rekla. Ona je jako pažljiva i stalo joj je do sitnica koje ja zanemarim. A volio bih da to potraje i nakon showa - otkrio je Milan, kojem se Gordana sve više sviđa. Malo kasnije, proveli su lijep dan u Motovunu.

S druge strane, romantika kod Gordane M. i Dejana je u uzlaznoj putanji pa su supružnici proveli prekrasan dan na plaži. 

- Baš ništa nisam našao da smo kontra. Mogu zamisliti da smo svaki dan skupa i da uđe u moj život - priznao je Dejan, a jednako se osjeća i njegova supruga: „Baš nam je prekrasno!“

Još jedan par kod kojeg je zaiskrilo na samom početku, a sad su se pojavili i dublji osjećaji su Nadia i Luka. 

- Jako je lijepa, privlači me, ali ne znam privlačim li ja nju jer mi još nije dala poljubac. Ja očekujem da me žena voli. Malo sam ljubomoran, hoću tvoju pozornost. Jako sam se zaljubio u tebe. Molim te, posveti mi se - kazao je Luka u nadi da njegova odabranica osjeća isto.

- Luka je rekao da će dati sve od sebe da me osvoji, to i radi, i u dobrom je smjeru. Zaljubljena sam u Lukinu osobnost, u to što je zaigran, pun ljubavi i spreman dati tu ljubav. Dat ću sve od sebe da Luka i ja postanemo jedno - priznala je Nadia, no pusa još uvijek nije pala.

U međuvremenu su Nikolina i Adam, Valentina i Marinko zajedno roštiljali, družili se i pokušali se zbližiti, no kod njih sve ide sporo i osjećaji još nisu u potpunosti definirani.

- Živcira me kad me zagrli jer se još nisam opustila, ali prija mi kad muškarac kuha - kazala je Nikolina. Adam primjećuje da se ona još uvijek nije opustila, ali vjeruje da polako kreću prema tome.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije