To je to što me zanima!

Nikolu je zbog 'nabacivanja' Soraji ostavila djevojka Žana?

U prošlotjednoj emisiji uživo Zagrepčanin se trebao čuti s njom, no Big Brother mu je rekao da je nedostupna. Kako doznajemo, Žana se ipak odbila čuti s Nikolom
Vidi originalni članak

Joj, znam da bih te vani okrenuo bez problema. Siguran sam u to. Tu si sva kao fina, a ja znam da si ti zločesta, provocirao je Nikola Soraju. Ona mu je rekla da prestane pričati gluposti, ali Zagrepčanin je dodao kako će je sigurno imati.

- Još ću sad skinuti trbušćić koji ti toliko smeta i, kad ti dođem na ljeto u Crnu Goru, nećeš mi moći odoljeti - nastavio je Nikola.

Poslije se dečkima hvalio da nije umišljen, ali da može biti s njom.

- Soraja je prava seks-bomba. Okrenuo bih je kao papriku na roštilju - zaključio je Nikola.

Iako joj se poslije ispričao dodajući kako se već tri mjeseca nije seksao pa mu je zbog toga teško, Soraja mu je odbrusila da to nije isprika. Nikola već danima nije spomenuo ni djevojku Žanu. U prošlotjednoj emisiji uživo Zagrepčanin se trebao čuti s njom, no Big Brother mu je rekao da je nedostupna. Kako doznajemo, Žana se odbila čuti s Nikolom. Navodno joj se nije svidjelo kako se nabacivao Tamari, a onda i Soraji. Njegov otac Stjepan ne zna ništa o tome.

- Čuo sam se s njom prije nekoliko dana i nije mi zvučala ljutito - rekao je Stjepan. Dodaje kako će sve riješiti nakon što Nikola izađe iz showa.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • AllegraRužić 09.07.2011.

    Stvarno ne razumem neke od vas. Devojka ima malo više razmaknute zube. Pa šta? Ima ih i Madona, pa vam ne smeta. Ima ih i Švarceneger, pa nikom ništa. Kad neko nešto kaže za onu poremećenu i samoobmanjivanju sklonu nemoralnu alkoholičarku Mariju, ona je lažni moralista... A ovamo ti isti napadaju Soraju, devojku koja se držala smerno i pošteno. To što ima oštar jezik, ne da na sebe i ume da se odbrani ide joj u korist. Ne zaboravite da je ona siroče, da je najlepše godine detinjstva provela po sirotištima i hraniteljskim porodicama. Pa gde vam je to vaše čuveno RAZUMEVANJE?! Možda ga čuvate samo za Marijanu, kojoj ni do koga i ni do čega nije stalo?! Sada priča o ljubavi. Bože dragi! Pa zar svi mi budale i nismo svesni šta smo gledali tri meseca? Ta žena sa takvom lakoćom i spontanošću širi noge da nema sumnje da su te radnje dobro uvežbane i da ima godine iskustva. Hvala bogu da se Nemeš spasio bede.

  • Faustina009 13.06.2011.

    Soraji bi bilo pamtenije da si je zube dala srediti, nego što si je umjesto toga grudi i usta dala napumpati...Zgodna je definitivno, ali prenapuhane grudi i usne joj kvare izgled..A po načinu kako se ponekad ponaša, djeluje mi kao neka teška sirovina, kod koje je sve dobro samo kada sve ide po njezinom, u protivnom ide odmah u teške svađe i upuućuje grube riječi i postane agresivna.

  • mimaca 13.06.2011.

    kak Dule nema problema sa Radojkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare