To je to što me zanima!

Nikši Kušelju svi govore da je isti kao glumac Johnny Depp

Kako je svojedobno Kušelj izjavio, Johnny Depp (51) mu je i uzor u odijevanju jer je potpuno drukčiji. Fura “klošarski” imidž uz kape i narukvice te višeslojne outfite
Vidi originalni članak

Otkad je pustio stiliziranu bradicu i počeo furati naočale sa zatamnjenim staklima, Nikšu Kušelja (42) kolege zezaju da je spreman za Hollywood.

- Bradu je pustio zbog uloge u ‘Razbojnicima’. Johnny Depp je jako kul. I drugi Nikši govore da mu sliči, a njemu je to drago - kaže Nikšina djevojka, fotografkinja Mara Bratoš (39). Kako je svojedobno Kušelj izjavio, Johnny Depp (51) mu je i uzor u odijevanju jer je potpuno drukčiji. Fura “klošarski” imidž uz kape i mnoštvo narukvica te višeslojnih outfita.

Sličan stil u srednjoj školi imao je i Kušelj. Nije se izvlačio iz poderanih traperica. Danas i Nikša nosi mnoštvo kožnatih narukvica te zlatni sat star sedamdeset godina. Kod kuće Kušelj najradije nosi kimono jer mu je komotan i jednostavan, a smatra da u njemu seksepilno izgleda. Iako ih se grozio, ljeti ne izlazi iz kroksica. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Stuka_1 17.09.2014.

    Da ga pljunes bio bi pljunuti depp

  • mustang_0160 16.09.2014.

    Zašto ali zašto vrijeđate Johnny Deppa? Pa ovaj mu liči nikako,sprdnja...O ćem sam vi pišete jaoo..

  • segelohren 16.09.2014.

    Ako se oženi sadašnjom djevojkom i uzme njezino prezime, imat ćemo dvojicu Nikše Bratoša!

Komentiraj...
Vidi sve komentare