To je to što me zanima!

Nina Badrić na zabavi Snježane Mehun isfurala kratku suknju

Uzvanici na eventu bili su i Ecija Ivušić te Goran Belošević, koji su, otkako su se zaljubili prije nekoliko mjeseci na teniskom turniru u Zagrebu, nerazdvojni
Vidi originalni članak

Čim je dohvatila mikrofon, Nina Badrić (49) zapjevala je hit “Cherish” Cool&The Ganga. Riječ je o pjesmi koja je svirala na svadbi Snježane ex Mehun Schillinger (49) i Franza Schillingera (59) na Kornatima. Upravo je Snježanin suprug otvorio novu poslovnicu distributera jahti Sanlorenzo u Sukošanu, a Nina je bila zvijezda večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi pogledi bili su uprti u pjevačicu koju je Franzova tvrtka odabrala za svoju glazbenu ambasadoricu, a koja se pojavila u crnoj, nikad kraćoj minici i štiklama. Uzvanici na eventu davali su joj komplimente da je smršavjela i da super izgleda, a ona ih je sa smiješkom prihvatila. Inače, Nina vodi bitku s inozemnom tvrtkom koja reklamira čajeve za mršavljenje reklamirajući se s njenom fotografijom.

U ZAVODLJIVOJ POZI Nina oduševila pratitelje u crnoj kombinaciji: 'Ti si žena mačka'

Pjevačica je angažirala i nekoliko odvjetnika, a o lažnoj reklami u više navrata upozoravala je svoje pratitelje na društvenoj mreži. Tajna njene vitkije linije je to što pazi na prehranu i godinama trenira boks, koji je njen “ispušni ventil”. Pije i riblji kolagen za ljepotu tena, kose, noktiju poput Severine i Nikoline Pišek. Nina je već ovo ljeto pokazivala vitkiju liniju objavljujući fotografije u badiću na svojoj društvenoj mreži, što je dotad rijetko radila. Na svojoj društvenoj mreži objavila je i fotografiju u minici iz sukošanske marine i dobila same pohvale od svojih pratitelja na Instagramu.

Voditeljica večeri bila je Tončica Čeljuska, koja je odjenula haljinu Snježanina brenda Duchess, a koju je prije četiri godine prva “isfurala” Kolinda Grabar Kitarović poziravši s Melanijom i Donaldom Trumpom u New Yorku. Tončica se odmah oduševila kreacijom kad ju je vidjela na Kolindi i poželjela istu već iste večeri. Tončica je rekla da je haljina jako elegantna i nosiva. Snježana nam kaže da je u nevjerici da joj narudžbe za tu haljinu i dalje pristižu, četiri godine poslije.

- Prije nekoliko dana baš me jedna klijentica nazvala i naručila čak dvije haljine koje je nosila Kolinda - rekla nam je Snježana Schillinger o haljini čija je cijena 1500 kuna, a napravljena je od pamuka i elastina.

Uzvanici na eventu bili su i Ecija Ivušić te Goran Belošević, koji su, otkako su se zaljubili prije nekoliko mjeseci na teniskom turniru u Zagrebu, nerazdvojni. Navodno televizijska voditeljica i bubnjar grupe Pravila igre već žive skupa, odnosno Ecija se uselila u Goranov stan. Šuška se i kako uskoro planiraju svadbu nakon što je upravo Ecija uhvatila Snježanin buket na vjenčanju na Kornatima početkom rujna.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Cirenac 27.10.2021.

    Nina ima dobre noge.

  • Buffer 27.10.2021.

    a čudi me da nema baš nikoga, s par kuna više u novčaniku, a nižim kriterijima, da se zakači za nju...

  • ludi marko 22.10.2021.

    med tim plavušama još im samo kolinda fali

Komentiraj...
Vidi sve komentare