Obavijesti

Show

Komentari 26

Nina Badrić na zabavi Snježane Mehun isfurala kratku suknju

Nina Badrić na zabavi Snježane Mehun isfurala kratku suknju
5

Uzvanici na eventu bili su i Ecija Ivušić te Goran Belošević, koji su, otkako su se zaljubili prije nekoliko mjeseci na teniskom turniru u Zagrebu, nerazdvojni

VIDEO

Čim je dohvatila mikrofon, Nina Badrić (49) zapjevala je hit “Cherish” Cool&The Ganga. Riječ je o pjesmi koja je svirala na svadbi Snježane ex Mehun Schillinger (49) i Franza Schillingera (59) na Kornatima. Upravo je Snježanin suprug otvorio novu poslovnicu distributera jahti Sanlorenzo u Sukošanu, a Nina je bila zvijezda večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Snježana Mehun 01:05

Svi pogledi bili su uprti u pjevačicu koju je Franzova tvrtka odabrala za svoju glazbenu ambasadoricu, a koja se pojavila u crnoj, nikad kraćoj minici i štiklama. Uzvanici na eventu davali su joj komplimente da je smršavjela i da super izgleda, a ona ih je sa smiješkom prihvatila. Inače, Nina vodi bitku s inozemnom tvrtkom koja reklamira čajeve za mršavljenje reklamirajući se s njenom fotografijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Nina oduševila pratitelje u crnoj kombinaciji: 'Ti si žena mačka'
Nina oduševila pratitelje u crnoj kombinaciji: 'Ti si žena mačka'

Pjevačica je angažirala i nekoliko odvjetnika, a o lažnoj reklami u više navrata upozoravala je svoje pratitelje na društvenoj mreži. Tajna njene vitkije linije je to što pazi na prehranu i godinama trenira boks, koji je njen “ispušni ventil”. Pije i riblji kolagen za ljepotu tena, kose, noktiju poput Severine i Nikoline Pišek. Nina je već ovo ljeto pokazivala vitkiju liniju objavljujući fotografije u badiću na svojoj društvenoj mreži, što je dotad rijetko radila. Na svojoj društvenoj mreži objavila je i fotografiju u minici iz sukošanske marine i dobila same pohvale od svojih pratitelja na Instagramu.

Voditeljica večeri bila je Tončica Čeljuska, koja je odjenula haljinu Snježanina brenda Duchess, a koju je prije četiri godine prva “isfurala” Kolinda Grabar Kitarović poziravši s Melanijom i Donaldom Trumpom u New Yorku. Tončica se odmah oduševila kreacijom kad ju je vidjela na Kolindi i poželjela istu već iste večeri. Tončica je rekla da je haljina jako elegantna i nosiva. Snježana nam kaže da je u nevjerici da joj narudžbe za tu haljinu i dalje pristižu, četiri godine poslije.

- Prije nekoliko dana baš me jedna klijentica nazvala i naručila čak dvije haljine koje je nosila Kolinda - rekla nam je Snježana Schillinger o haljini čija je cijena 1500 kuna, a napravljena je od pamuka i elastina.

Uzvanici na eventu bili su i Ecija Ivušić te Goran Belošević, koji su, otkako su se zaljubili prije nekoliko mjeseci na teniskom turniru u Zagrebu, nerazdvojni. Navodno televizijska voditeljica i bubnjar grupe Pravila igre već žive skupa, odnosno Ecija se uselila u Goranov stan. Šuška se i kako uskoro planiraju svadbu nakon što je upravo Ecija uhvatila Snježanin buket na vjenčanju na Kornatima početkom rujna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje