To je to što me zanima!

Rođendanski nastup u bijelom: Nina Badrić očarala je publiku haljinom i raskošnim dekolteom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U jednom trenutku na sceni joj se pridružila Albina koja je imala tremu jer je nastupala u rodnom gradu, ali je bila presretna zbog nastupa i čestitala je Nini rođendan
Vidi originalni članak

Uoči 61. izdanja Splitskog festivala, Nina Badrić (49) nastupila je na intimnom koncertu na Peristilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nešto ranije, prije nego što je sam koncert održan pjevačica je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u predivnoj dugoj haljini domaćeg brenda eNVy Room. Naime, Nina je danas imala više razloga sa slavlje, a jedan od njih je i što je pjevačica danas napunila 49. godina.

- Danas je moj rođendan i ništa mi neće ovaj dan pokvariti. Haljinu imam, vidimo se na Peristilu - napisala je ova pjevačica u opis ispod fotografije. Pred koncert je objavila još jednu fotografiju na Instagramu te svima otkrila kako je nestrpljiva.

Pratitelji su pohvalili Nini izgled i bijelu haljinu koja naglašava njezine obline, a zapazili su i veliki dekolte na haljini sirena kroja.

MNOŠTVO ČESTITKI Nina Badrić slavi 49. rođendan, a večeras nastupa na Peristilu

Čestitkama za rođendan na društvenim mrežama pridružile su se mnoge zvijezde poput Lane Klingor MihićAlbine GrčićMarka GrubnićaŽanamari PerčićLuke Nižetić te mnogi drugi.

Njezinom koncertu prisustvovala je i Albina Grčić koja se u jednom trenutku pridružila Nini na sceni. Prije nastupa priznala je da ima tremu te da joj je velika čast nastupati u njezinom rodnom gradu. Čestitala je Nini rođendan i otkrila kako joj nastup u Splitu s Ninom puno znači. Albina je nosila ružičastu kratku haljinu.

Od zvijezda u Splitu su se još našli Matija Cvek i Tatjana Jurić, a publika je bila oduševljena svakim stihom koji je Nina otpjevala večeras.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • feralnaprovi 05.07.2021.

    pokazali su lice u koroni.. svi bi kruva bez motike.. ajos ludi oni koji idu na njene koncerte

  • Ispičutura 05.07.2021.

    Nina bakice da nije festival nitko te nebi došao slušat...

  • zelena mamba 05.07.2021.

    Izgleda ogromno u toj haljini . Da i fakat naglašene obline .

Komentiraj...
Vidi sve komentare