Obavijesti

Show

Komentari 50

Rođendanski nastup u bijelom: Nina Badrić očarala je publiku haljinom i raskošnim dekolteom

Rođendanski nastup u bijelom: Nina Badrić očarala je publiku  haljinom i raskošnim dekolteom
6

U jednom trenutku na sceni joj se pridružila Albina koja je imala tremu jer je nastupala u rodnom gradu, ali je bila presretna zbog nastupa i čestitala je Nini rođendan

Uoči 61. izdanja Splitskog festivala, Nina Badrić (49) nastupila je na intimnom koncertu na Peristilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nina Badrić 01:11

Nešto ranije, prije nego što je sam koncert održan pjevačica je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u predivnoj dugoj haljini domaćeg brenda eNVy Room. Naime, Nina je danas imala više razloga sa slavlje, a jedan od njih je i što je pjevačica danas napunila 49. godina.

Split: Koncert Nine Badrić "Nina pjeva Split"

- Danas je moj rođendan i ništa mi neće ovaj dan pokvariti. Haljinu imam, vidimo se na Peristilu - napisala je ova pjevačica u opis ispod fotografije. Pred koncert je objavila još jednu fotografiju na Instagramu te svima otkrila kako je nestrpljiva.

Split: Koncert Nine Badrić "Nina pjeva Split"

Pratitelji su pohvalili Nini izgled i bijelu haljinu koja naglašava njezine obline, a zapazili su i veliki dekolte na haljini sirena kroja.

Nina Badrić slavi 49. rođendan, a večeras nastupa na Peristilu
Nina Badrić slavi 49. rođendan, a večeras nastupa na Peristilu

Čestitkama za rođendan na društvenim mrežama pridružile su se mnoge zvijezde poput Lane Klingor MihićAlbine GrčićMarka GrubnićaŽanamari PerčićLuke Nižetić te mnogi drugi.

Split: Koncert Nine Badrić "Nina pjeva Split"

Njezinom koncertu prisustvovala je i Albina Grčić koja se u jednom trenutku pridružila Nini na sceni. Prije nastupa priznala je da ima tremu te da joj je velika čast nastupati u njezinom rodnom gradu. Čestitala je Nini rođendan i otkrila kako joj nastup u Splitu s Ninom puno znači. Albina je nosila ružičastu kratku haljinu.

Od zvijezda u Splitu su se još našli Matija Cvek i Tatjana Jurić, a publika je bila oduševljena svakim stihom koji je Nina otpjevala večeras.