Show

Komentari 50

Rođendanski nastup u bijelom: Nina Badrić očarala je publiku haljinom i raskošnim dekolteom

Rođendanski nastup u bijelom: Nina Badrić očarala je publiku  haljinom i raskošnim dekolteom

U jednom trenutku na sceni joj se pridružila Albina koja je imala tremu jer je nastupala u rodnom gradu, ali je bila presretna zbog nastupa i čestitala je Nini rođendan

Uoči 61. izdanja Splitskog festivala, Nina Badrić (49) nastupila je na intimnom koncertu na Peristilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nešto ranije, prije nego što je sam koncert održan pjevačica je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u predivnoj dugoj haljini domaćeg brenda eNVy Room. Naime, Nina je danas imala više razloga sa slavlje, a jedan od njih je i što je pjevačica danas napunila 49. godina.

- Danas je moj rođendan i ništa mi neće ovaj dan pokvariti. Haljinu imam, vidimo se na Peristilu - napisala je ova pjevačica u opis ispod fotografije. Pred koncert je objavila još jednu fotografiju na Instagramu te svima otkrila kako je nestrpljiva.

Pratitelji su pohvalili Nini izgled i bijelu haljinu koja naglašava njezine obline, a zapazili su i veliki dekolte na haljini sirena kroja.

Čestitkama za rođendan na društvenim mrežama pridružile su se mnoge zvijezde poput Lane Klingor MihićAlbine GrčićMarka GrubnićaŽanamari PerčićLuke Nižetić te mnogi drugi.

Njezinom koncertu prisustvovala je i Albina Grčić koja se u jednom trenutku pridružila Nini na sceni. Prije nastupa priznala je da ima tremu te da joj je velika čast nastupati u njezinom rodnom gradu. Čestitala je Nini rođendan i otkrila kako joj nastup u Splitu s Ninom puno znači. Albina je nosila ružičastu kratku haljinu.

Od zvijezda u Splitu su se još našli Matija Cvek i Tatjana Jurić, a publika je bila oduševljena svakim stihom koji je Nina otpjevala večeras.

Najčitaniji članci