To je to što me zanima!

Nina Badrić otkrila da je imala profil na Tinderu: 'Stavila sam svoju fotku i mislili su da lažem'

Na nagovor prijateljice pjevačica je za vrijeme boravka u Americi napravila profil na Tinderu, na kojem se predstavljala kao Viktorija. Koristila je svoju sliku, no optuživali su je da se lažno predstavlja
Vidi originalni članak

Nina Badrić (49) je gostovala u web-serijalu 'Fakap' i otkrila kako ju je prijateljica nagovorila da napravi profil na popularnoj aplikaciji za upoznavanje Tinder.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja frendica iz New Yorka mi je rekla - 'Pa kako to da nisi na Tinderu, daj da ja tebe stavim na Tinder!' Kaže ona meni, 'Ako može Sharon Stone onda možeš i ti, znaš koliko se frajera javlja na toj mreži, pa tu u Americi sve osobe iz javnog života su na Tinderu' - ispričala je pjevačica, koja je na aplikaciji koristila lažno ime.

- Nazvala sam se Viktorija, iz zezancije, ali stavila sam svoju sliku. Sve danas možeš lagati i muljati, živimo u virtualnom svijetu, pa sam i ja tamo prodala par fora. A onda su mi se počeli javljati frajeri i govoriti 'što lažeš', 'stavila si fotku od Badrićke', 'stavi svoju fotku' - otkrila je, te dodala kako se nikada nije našla s niti jednim od udvarača na Tinderu.

Nina je u istom serijalu otkrila kako dan danas žali što nije otišla na večeru s holivudskom zvijezdom Kevinom Costnerom (66).

ČUVAJ SE NINA MANGUPA! Ninu Badrić na večeru pozvao Kevin Costner: Žalim što sam ga odbila zbog idiota iz Zagreba

- Imala sam 25 godina, bila sam klinka i tada sam puno nastupala po vani, bila sam u Monte Carlu na nekakvoj gala večeri. I on me pozvao van, a ja sam bila sigurna da je to šala! To je kad si mlad i nemaš samopouzdanja - ispričala je Badrić.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Rocky Malboa 30.11.2021.

    Slabo lažeš Nina. 😁😁😁😁😁

  • 09.11.2021.

    ovo je nekakva stara baba

  • sanjakorać 08.11.2021.

    Kaj je tinder?

Komentiraj...
Vidi sve komentare